Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο γιος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη «εισέβαλε» ντυμένος νίντζα στο κοντρόλ του ΣΚΑΪ

Ο γιος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη «εισέβαλε» ντυμένος νίντζα στο κοντρόλ του ΣΚΑΪ

«Αγρίεψαν τα πράγματα» όπως έγραψε στο Instagram η Σία Κοσιώνη, φωτογραφίζοντας τον μικρό Δήμο, καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Μπακογιάννη μπροστά στην κονσόλα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο μικρός Δήμος ακολουθεί η μαμά του στη δουλειά. Εκτός από το γραφείο της Σίας Κοσιώνη, βέβαια, συνοδεύει πολλές φορές και τον μπαμπά του, Κώστα Μπακογιάννη, σε επίσημες υποχρεώσεις του.

Αλλά σήμερα (26.01.2023) φόρεσε τη στολή του και με το σπαθί του στην πλάτη, ο νίντζα Δήμος Μπακογιάννης, βρέθηκε στο κοντρόλ του ΣΚΑΪ.

Όλα έγιναν λίγο πριν η Σία Κοσιώνη φορέσει το μικρόφωνο και σταθεί μπροστά στις κάμερες για το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

«Ένας νίντζα στο κοντρόλ. Αγρίεψαν τα πράγματα…» έγραψε η Σία Κοσιώνη ανεβάζοντας τον μικρό Δήμο… επί τω έργω.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni)

Πριν από μερικές μέρες, ο Κώστας Μπακογιάννης είχε βρεθεί καλεσμένος στο Mega, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και είχε μιλήσει για το γάμο του με τη Σία Κοσιώνη και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω του φόρτου εργασίας και των δυο.

«Δε συντονιζόμαστε πάντα όλοι μέσα στο σπίτι. Δε νομίζω ότι υπάρχει σπίτι που να συντονίζονται όλοι, αυτά γίνονται μόνο στο Hollywood. Η αλήθεια είναι ότι, είμαστε ένα σπίτι με πάρα πολλή αγάπη», είχε πει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις