Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ο γιος του Τομ Χανκς «ξαναχτύπησε» – Αφήνει αιχμές για τον πατέρα του σε νέο βίντεο

Ο γιος του Τομ Χανκς «ξαναχτύπησε» – Αφήνει αιχμές για τον πατέρα του σε νέο βίντεο

Σε δύσκολη θέση για άλλη μια φορά φέρνει την οικογένειά του ο γιος του Τομ Χανκς, Τσετ με όσα αναφέρει.

Ο Τσετ Χανκς, ο οποίος στο παρελθόν είχε ουκ ολίγα μπλεξίματα λέει ότι δεν είχε ισχυρό ανδρικό πρότυπο στην οικογένειά του.

Παλαιότερα ο Τσετ είχε προβλήματα με ναρκωτικά, εθισμό στην κοκαϊνη, ενώ η μια πρώην σύντροφός του τον είχε κατηγορήσει για κακοποίηση.

Ανεβάζοντας ο 31χρονος Τσετ ένα βίντεο στο κανάλι του στο Youtube από το σπίτι του στο Λος Άντζελες, ισχυρίστηκε ότι μπορεί να μεγάλωσε με τον βραβευμένο με Όσκαρ πατέρα του, ωστόσο αφήνει να εννοηθεί ότι ο Τομ Χανκς δεν ήταν ο πατέρας που θα ήθελε να έχει για στήριγμα. «Ποτέ δεν είχα κάποιον να μου πει: Αδερφέ, μην δίνεις δεκάρα γι’ αυτούς τους τύπους που σου κάνουν bullying. Aπλά ζηλεύουν!».

Έκανε λόγο για την έλλειψη σεβασμού και τη ζήλια που ένιωσε από τους συνομήλικούς του εξαιτίας της φήμης της οικογένειάς του. Αναφέρθηκε ακόμα και στην προκατάληψη των άλλων, που τον θεωρούσαν αλαζόνα και κακομαθημένο.

«Έχεις όλα αυτά που ένα παιδί ονειρεύεται» είπε ο γιος του Χανκς, «και αυτό που θέλουν οι άλλοι, είναι να σου πετούν λάσπη, προκειμένου να αισθάνονται εκείνοι καλά, επειδή πολύ απλά ζηλεύουν. Θα ήθελα λοιπόν να τα ακούσω όλα αυτά από τον άντρα της οικογένειάς μου. Δεν είχα κανέναν να μου το πει!», ανέφερε…

Ανέφερε ακόμα ότι βαρέθηκε να μεγαλώνει, αντιμετωπίζοντας ανθρώπους που είχαν βγάλει τα συμπεράσματά τους, χωρίς καν να τον γνωρίζουν.

«Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γι’ αυτό» δήλωσε. Έτσι, ένιωσα πολύ απόρριψη, αρνητισμό και αντιπαλότητα, γιατί πολύ απλά κανείς δεν με βοήθησε να νιώσω καλύτερα!».

Ωστόσο παραδέχεται ότι νιώθει κατά κάποιο τρόπον τυχερός γιατί έχει καταφέρει να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, έχει μείνει στα ωραιότερα ξενοδοχεία και έχει πετάξει με ιδιωτικά τζετ και νιώθει ευνοημένος γι’ όλα αυτά».

«Δεν θα άλλαζα τίποτα απ’ όλα αυτά… απλά η περίπτωσή μου είναι περίπλοκη, καθώς, αν υποθέσουμε ότι η διασημότητα έχει τοξική πλευρά, εγώ την βιώνω χωρίς να είμαι καν διάσημος, είμαι απλά ο γιος κάποιου διάσημου» λέει ο Τσετ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις