Κυριακή, 3 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ο Γουίλ Σμιθ φοβάται ότι το χαστούκι στα Όσκαρ θα επηρεάσει την επιτυχία της νέας του ταινίας

Γουίλ Σμιθ

Το χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στα περσινά Όσκαρ στον παρουσιαστή της τελετής βράβευσης, Κρις Ροκ μάλλον θα ακολουθεί για πάντα τον ηθοποιό αλλά και… τους συνεργάτες του. Ο ίδιος δήλωσε πως σίγουρα η επιτυχία της νέας του ταινίας, «Emancipation» θα επηρεαστεί από την πράξη του και θα αδικηθεί όλη η ομάδα που βρίσκεται πίσω από αυτήν.

Μετά το περιστατικό με το χαστούκι, αν και κέρδισε το Όσκαρ Α’ αντρικού ρόλου για την ταινία «King Richard», ο Γουίλ Σμιθ παραιτήθηκε από την Ακαδημία, δημοσίευσε μια μακροσκελή συγγνώμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και του επιβλήθηκε 10ετής αποκλεισμός από τα Όσκαρ για «απαράδεκτη και επιβλαβή συμπεριφορά».

Μιλώντας στο EW, σε μία συζήτηση μαζί με τον Μπεν Φόστερ και την Τσαρμέιν Μπίνγκουα για την ταινία «Emancipation», ο Γουίλ Σμιθ αναγνωρίζει ότι η παρατεταμένη εστίαση στις ενέργειές του τον περασμένο Μάρτιο άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο μπορεί μερικοί να δουν το επερχόμενο δράμα της Apple TV+.

«Η μόνη ενόχληση που έχει η καρδιά μου είναι ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν κάνει θεαματική δουλειά σε αυτήν την ταινία», είπε.

«Ελπίζω ότι η ομάδα μου δεν θα τιμωρηθεί για τις πράξεις μου. Νομίζω ότι ο σκηνοθέτης Αντουάν Φουκουά και ο κινηματογραφιστής Ρόμπερτ Ρίτσαρντσον αλλά και ο Μπεν και η Τσαρμέιν, έχουν κάνει τόσο θεαματική δουλειά. Σίγουρα χάνω τον ύπνο μου. Κάθε βράδυ σκέφτομαι ότι μπορεί να έχω τιμωρήσει ενδεχομένως την ομάδα μου, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ για να βεβαιωθώ ότι όλοι θα πάρουν τη δημοσιότητα που τους αξίζει».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις