Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο Γουίλεμ Νταφόε μετά το «Poor Things» κερδίζει μια θέση στο Walk of Fame

Ο Γουίλεμ Νταφόε μετά το «Poor Things» κερδίζει μια θέση στο Walk of Fame
Φωτογραφίες Reuters

Το πρώτο αστέρι της χρονιάς στο περίφημο Walk of Fame στο Χόλιγουντ κέρδισε ο πρωταγωνιστής του «Poor Things» και του Γιώργου Λάνθιμου, Γουίλεμ Νταφόε.

Λίγο μετά την επιτυχία της ταινίας «Poor Things» και του Γιώργου Λάνθιμου στις Χρυσές Σφαίρες έρχεται άλλη μια υπέροχη μέρα για τον Γουίλεμ Νταφόε που χθες Δευτέρα (8.1.2024) κέρδισε μια θέση στο Walk of Fame του Χόλιγουντ.

Ο 68χρονος Γουίλεμ Νταφόε, ο ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες ταινίες και είναι γνωστός για την ποικιλία των ρόλων που έχει παίξει έχει κερδίσει μέχρι στιγμής τρεις Χρυσές Σφαίρες και τέσσερα βραβεία SAG. Ανάμεσα στις ταινίες που τον έκαναν διάσημο είναι το Platoon, το Spiderman και πιο πρόσφατα το ήδη πολυβραβευμένο Poor Things.

Στην τελετή για να γιορτάσουν την επιτυχία του ηθοποιού ήταν και πολλοί διάσημοι φίλοι του όπως οι Πέδρο Πασκάλ, Μαρκ Ράφαλο, Καμίλα Μορρόνε και ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο.

 

Στην τελετή βρέθηκε επίσης και η επί 18 χρόνια σύζυγος του ηθοποιού Τζιάντα Κολονγκράντε στην οποία ο Willem Dafoe εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του.

 

«Ευχαριστώ τη σύζυγό μου Giada Colagrande, που μου διδάσκει την ευγνωμοσύνη και μου υπενθυμίζει να μην φτύνω την τύχη μου», είπε στο τέλος της ομιλίας του.

 

«Θέλω απλώς να πω ότι είναι υπέροχο να είσαι μέρος αυτής της κοινότητας καλλιτεχνών και διασκεδαστών, ανθρώπων που – ενώ μοιράζονται την εμπειρία τους, φαντάζονται τις οπτικές γωνίες που βλέπουν τα πράγματα άλλοι, λένε ιστορίες, μελετάνε τι είναι, τι ήταν και το σημαντικότερο τι θα μπορούσε να είναι», είπε αρχικά τιμώντας τον καλλιτεχνικό χώρο», είπε ακόμα.

«Μας κάνουν να νιώθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλο και μας συνδέουν, δημιουργώντας έναν σημαντικό διάλογο που είναι απαραίτητος ιδιαίτερα σε αυτούς τους αποστασιοποιημένους, τεχνολογικούς και διχαστικούς καιρούς. Χαίρομαι λοιπόν που βρίσκομαι με τέτοιους ανθρώπους και ελπίζω να κάνουμε αυτόν έναν καλύτερο κόσμο με κάποιο τρόπο», συμπλήρωσε ο Γουίλεμ Νταφόε για τους συναδέλφους του.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις