Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Ηλίας Βρεττός επέστρεψε στο νυχτερινό κέντρο μετά το τροχαίο – «Ευχαριστώ τον Θεό που βρίσκομαι εδώ»

Ο Ηλίας Βρεττός επέστρεψε στο νυχτερινό κέντρο μετά το τροχαίο – «Ευχαριστώ τον Θεό που βρίσκομαι εδώ»
NDP

Ο Ηλίας Βρεττός ανέβηκε στην πίστα του νυχτερινού κέντρου και τραγούδησε κανονικά. Το προηγούμενο βράδυ είχε το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του στη Γλυφάδα.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Θεό που με φρόντισε», είπε ο Ηλίας Βρεττός από την πίστα στους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου οι οποίοι πήγαν να τον ακούσουν, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε την Παρασκευή  (03.11.2023) στη Γλυφάδα.

«Όταν ήμουν χθες (σ.σ. 03.11.2023) κάτω στην άσφαλτο, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν: την κάτσαμε, δεν θα καταφέρω να τραγουδήσω αύριο (σ.σ. 04.11.2023) στο Mezzo. Και μόνο που βρίσκομαι σήμερα (σ.σ. 04.11.2023) εδώ ευχαριστώ πάρα πολύ τον Θεό που με φύλαξε και θέλω να το απολαύσω όσο τίποτα», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Βρεττός από τη σκηνή του κέντρου διασκέδασης.

Ο τραγουδιστής αν και έπεσε με το κεφάλι στην άσφαλτο σώθηκε από το κράνος και το μπουφάν που φορούσε και έτσι τραυματίστηκε ελαφριά, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος μέσω Instagram.

«Την έβγαλα με μώλωπες, γρατζουνιές και πόνο από το τράνταγμα στη λεκάνη και τη μέση αλλά είμαι καλά. Όποιοι ρίχνουν αρνητική ενέργεια τώρα τελευταία σε μένα, συγχαρητήρια, τα έχουν καταφέρει πολύ καλά!! Εγώ από την άλλη στέλνω την αγάπη μου σε όλους σας», κατέληξε στο μήνυμά του ο τραγουδιστής.

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις