Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Κάνιε Γουέστ ακύρωσε τις εμφανίσεις του στο Φεστιβάλ Coachella

Κάνιε Γουέστ
Φωτογραφία αρχείου: Reuters

Ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) ακύρωσε τις συναυλίες του στο Φεστιβάλ Μουσικής και Τεχνών Coachella, σύμφωνα το Variety.

Ο Αμερικανός ράπερ αναμενόταν να εμφανιστεί ως πρώτο όνομα στο Φεστιβάλ που πραγματοποιείται από τις 15 έως τις 17 Απριλίου και από τις 22 έως τις 24 Απριλίου.

Οι εκπρόσωποι του ράπερ δεν έχουν ακόμη αποκαλύψει τον λόγο ακύρωσης των συναυλιών που είχαν προγραμματιστεί για τις 17 και 24 Απριλίου, ούτε οι διοργανωτές του Φεστιβάλ Coachella σχολίασαν την είδηση.

Ωστόσο, πηγή μέσω του Variety διευκρίνισε ότι ο Κάνιε Γουέστ δεν έχει κάνει πρόβες, ούτε προετοιμάστηκε για τις εμφανίσεις.

Ο ράπερ μαζί με τους Μπίλι Άιλις και Χάρι Στάιλς ανακοινώθηκαν ως βασικά ονόματα στο Coachella στην Καλιφόρνια.

O Γουέστ είχε αναφέρει το προηγούμενο διάστημα ότι θα προσκαλέσει τον Τράβις Σκοτ στη σκηνή κατά τη διάρκεια των συναυλιών του. Ο Τράβις Σκοτ βρέθηκε στο στόχαστρο έντονης κριτικής και ακυρώθηκε η εμφάνισή του στο Coachella, επειδή τον περασμένο Νοέμβριο σε συναυλία του στο Φεστιβάλ Astroworld, στο Χιούστον οκτώ άτομα έχασαν τη ζωή τους, ενώ εκατοντάδες τραυματίστηκαν την ώρα που ο ράπερ βρισκόταν πάνω στη σκηνή.

Τον Φεβρουάριο, ο Κάνιε Γουέστ προειδοποίησε ότι θα ακυρώσει τη συναυλία του στο Φεστιβάλ Coachella, εάν η Μπίλι Άιλις, δεν ζητήσει συγγνώμη από τον Τράβις Σκοτ τον οποίο κατά τη γνώμη του η τραγουδίστρια πρόσβαλε με έμμεσο τρόπο.

Η Άιλις διέκοψε συναυλία της, προκειμένου να βοηθήσει θαυμάστριά της που αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας.

Ο Κάνιε Γουέστ σχολίασε ότι η κίνησή της ήταν μία έμμεση επίθεση στον Τράβις Σκοτ για όσα έγιναν στο AstroWorld. Απαντώντας η τραγουδίστρια με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόνισε ότι «κυριολεκτικά δεν είπε τίποτα για τον Τράβις» και «απλώς βοήθησε μία θαυμάστρια». Δεν έχει γίνει γνωστό αν τελικά η τραγουδίστρια απολογήθηκε.

Προς το παρόν είναι άγνωστο ποιος θα αντικαταστήσει τον Κάνιε Γουέστ στο Φεστιβάλ Coachella.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις