Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Ο Κάνιε Γουέστ ξεσπά: Νέο βίντεο με την ημίγυμνη Μπιάνκα Σενσόρι – «Θα αναρτώ τη γυναίκα μου όσο θέλω, παρατήστε με»

Ο Κάνιε Γουέστ ξεσπά: Νέο βίντεο με την ημίγυμνη Μπιάνκα Σενσόρι – «Θα αναρτώ τη γυναίκα μου όσο θέλω, παρατήστε με»

Ο Κάνιε Γουέστ δεν σκοπεύει να σταματήσει τις αναρτήσεις με βίντεο και φωτογραφίες της 29χρονης συζύγου του, Μπιάνκα Σενσόρι (Bianca Censori) ακόμα και αν σε αυτές είναι σχεδόν γυμνή.

Το τελευταίο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Κάνιε Γουέστ δείχνει την Σενσόρι σχεδόν γυμνή και είναι από την εμφάνισή της σε πάρτι μετά το Super Bowl της Κυριακής (11.02.2024).

Η 29χρονη Αυστραλή φόρεσε κάτι που… παραπέμπει σε φόρεμα αλλά στην πραγματικότητα το μόνο που έκρυβε ήταν τα εντελώς απόκρυφα σημεία του κορμιού της.

Μάλιστα η 29χρονη επέλεξε να μην φορέσει εσώρουχο, ενώ τα πλαϊνά σκισίματα άφηναν σχεδόν σε κοινή θέα το στήθος της αλλά και τις πλούσιες καμπύλες της. 

Το βίντεο που ανήρτησε ο Κάνιε Γουέστ στον λογαριασμό του στο Instagram:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ye (@kanyewest)

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ακόμα μία προκλητική εμφάνιση της Σενσόρι, ο Κάνιε Γουεστ ανέβασε βίντεο στο Instagram για να υπερασπιστεί την τακτική του και έγραψε στη λεζάντα ότι: «Θα αναρτώ τη γυναίκα μου όσο θέλω. Με κάνει χαρούμενο. Ορισμένοι άνθρωποι δεν θέλουν να είσαι χαρούμενος. Θέλουν να τους κάνεις αυτούς χαρούμενους. Εγώ αποφάσισα να κάνω τον εαυτό μου ευτυχισμένο και με αυτό είμαι χαρούμενος».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ye (@kanyewest)

Ωστόσο δεν ήταν το ίδιο… ευγενικός στο ίδιο βίντεο όπου λέει: «Ανήρτησα φωτογραφίες και βίντεο της συζύγου μου τρεις φορές εν γνώσει μου. Οπότε αυτό που λέω είναι ότι εγώ κυκλοφόρησα δίσκο και ακόμα ακούω σχόλια του τύπου “κάνεις αναρτήσεις με τη γυναίκα σου;”. Το κάνω γιατί με κάνει ευτυχισμένο. Γι’ αυτό σας αρέσει η μουσική μου γιατί εγώ είμαι χαρούμενος. Οπότε μην λέτε τίποτα αρνητικό. Αν δεν σας αρέσει η σελίδα μου και δεν σας αρέσουν οι αναρτήσεις μου, άντε γ@@@. Αλήθεια, παρατήστε με, αφήστε μόνο του τον γ@@@ τον βασιλιά. Δεν με ενδιαφέρει φίλε μου. Θα κάνω αναρτήσεις με τη σύζυγό μου όσο θέλω. Βάλε τη δική σου γυναίκα στο δικό σου γ@@@ Instagram».

Υπενθυμίζεται ότι η Μπιάνκα Σενσόρι είχε εμφανιστεί με ένα διάφανο αδιάβροχο, χωρίς τίποτα από κάτω στους δρόμους του Λος Άντζελες τη Δευτέρα (05.02.2024).

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις