Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

«Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είναι απόλυτα λειτουργικός, τον έχω δει»

«Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είναι απόλυτα λειτουργικός, τον έχω δει»

Μια αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη έκανε σήμερα (22.09.2023) ο Γιώργος Λιάγκας.

Ήταν το 2017 όταν ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης παρασύρθηκε με τη μηχανή του από λεωφορείο. Σήμερα, για πρώτη φορά, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι το μοιραίο εκείνο βράδυ, ήταν μαζί με τον παρουσιαστή.

«Ήμουν μαζί του εκείνο το βράδυ, δεν το έχω πει ποτέ. Ήμασταν μαζί σε ένα μαγαζί στη Γλυφάδα μια μεγάλη παρέα. Ήταν πορτιέρης στο συγκεκριμένο μαγαζί. Μετά είπαν πως θα πάνε σε άλλο μαγαζί, αλλά εγώ δούλευα το πρωί και δεν τους ακολούθησα. Ήμασταν μαζί, γελάγαμε, μιλάγαμε.

Την άλλη μέρα το πρωί ξυπνάω και μαθαίνω την είδηση. Είναι θαύμα ότι ζει και όχι μόνο ότι ζει. Έδιναν πιθανότητες οι γιατροί να ζήσει και να είναι φυτό. Είναι απόλυτα λειτουργικός. Τον έχω δει, έχω μιλήσει. Είναι ο άνθρωπος εξαιρετικά καλά για όλο αυτό που του συνέβη», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Ότι η υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη βελτιώνεται το είπε και η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία σήμερα βρέθηκε στο Εφετείο για να είναι παρούσα στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο οδηγός του λεωφορείου που παρέσυρε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη προκαλώντας του σοβαρές βλάβες, ζητά από το Εφετείο – αν όχι την αθώωσή του- τη μείωση της ποινής που του έχει επιβληθεί.

«Θα δούμε το αποτέλεσμα της έφεσης. Ο Κωνσταντίνος βελτιώνεται.

 

Δε μου είπε κάτι για τη σημερινή δίκη» είπε η Εβελίνα Βαρσάμη, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις