Lifestyle

O Konstantinos Mitrovgenis μιλάει στο TLIFE!

Ο σχεδιαστής μόδας που αναδείχθηκε μέσα από την AXDW μιλάει για την εμπειρία του αλλά και για τα νέα του σχέδια...

Μπορεί η εμφάνιση του να παραπέμπει σε μοντέλο αλλά ο Κωνσταντίνος προτιμάει να ντύνει μοντέλα και να δημιουργεί τη δική του σειρά από ρούχα. Ένας νέος σχεδιαστής στον χώρο της Ελληνικής μόδας που κέρδισε το βραβείο του New Designer στην Athens Xclusive Designers Week μιλάει στο TLIFE για την εμπειρία του αλλά και για την μόδα μέσα από τα δικά του μάτια.

Είσαι ένα από τα παιδιά που αναδείχθηκαν μέσα από τον θεσμό αυτό. Τι γεύση σου έχει αφήσει; Πως έχει αλλάξει η ζωή σου;

Μου έχει αφήσει μια πολύ ωραία γεύση στη ζωή μου που δεν πρόκειται να ξεχάσω διότι από εκεί ξεκίνησα την καριέρα μου. Την έχει αλλάξει πολύ όμορφα, δημιουργικά και με έχει βοηθήσει να καταξιωθώ στο επάγγελμα που κάνω.

 Τι θα παρουσιάσεις στην Mercedes Benz Athens Xclusive Designers Week;

-Στην 13th Mercedes-Benz Athens Xclusive Designers Week θα παρουσιάσω την νέα μου συλλογή που ονομάζεται “Phobia” που αφορά τις φοβίες του σύγχρονου ανθρώπου που στην ουσία είναι πλασματικές με σκοπό την απαλλαγή από αυτές. Θα κινείται στα χρώματα του μαύρου, του κόκκινου με δόσεις εμπριμέ καθώς και κατασκευές που αποτυπώνουν και υπαινίσουν καλλιτεχνικά την Φοβία.

Τα ρούχα σου συνήθως έχουν κάποιες ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Από που εμπνέεσαι; Τι εικόνες έχεις στο μυαλό σου πριν ξεκινήσεις τη δημιουργία μιας συλλογής;

H πηγή έμπνευσής μου δεν είναι άλλη παρά μόνο οι αισθήσεις μου. ‘Ο,τι βλέπω μπορώ εύκολα, εννοώντας πρακτικά, να το μεταρέψω σε συγκεκριμένες εικόνες , σε δημιουργία ολόκληρης συλλογής. Γι’αυτό και τα ρούχα μου έχουν ιδιαίτερες λεπτομέρειες και μεταμορφώσεις.

Πως θα περιέγραφες εσύ τα ρούχα σου; Σε ποιον τύπο γυναίκας απευθύνεσαι;

Πολυμορφικά, άνετα, ιδιαίτερα, αποτυπώνουν σίγουρα μια θεματολογία ή μια ιδέα. Απευθύνομαι σε όλους του τύπους γυναικών, ειδικά στην επερχόμενη συλλογή μου “Phobia” που θα παρουσιαστεί την Δευτέρα 1-4-13.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Κιμ Καρντάσιαν συγκλονίζει με την κατάθεσή της για τη ληστεία στο Παρίσι: «Ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω»
«Με πέταξαν στο κρεβάτι και μου έδεσαν τα χέρια. Φώναζα "έχω παιδιά, πρέπει να ζήσω", ήμουν σίγουρη ότι θα με βιάσουν και θα με σκοτώσουν» τόνισε συγκινημένη η Κίμ Καρντάσιαν ενώπιον του δικαστηρίου
Η Κιμ Καρντάσιαν χαιρετά καθώς φτάνει για να καταθέσει σχετικά με τη ληστεία κοσμημάτων εκατομμυρίων δολαρίων από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Παρίσι το 2016, στο Παρίσι,