Lifestyle

O Κρις Έβανς έγινε πατέρας για πρώτη φορά – Η Άλμπα Μπαπτίστα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2023, σε μια ιδιωτική τελετή στο Cape Cod της Μασαχουσέτης
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Κρις Έβανς, καθώς η Άλμπα Μπαπτίστα έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

Ο πρωταγωνιστής των «The Avengers» στα 44 του χρόνια απέκτησε το πρώτο του παιδάκι την Παρασκευή (24.10.2025) και είναι καρπός ενός μεγάλου έρωτα. Ο Κρις Έβανς και η σύζυγός του  Άλμπα Μπαπτίστα είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια και παντρεμένοι τα τελευταία δύο.

Η 28χρονη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι τους στη Μασαχουσέτη και σύμφωνα με το ΤΜΖ, το ζευγάρι θα δώσει στην κόρη του το όνομα Άλμα Γκρέις.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

Ο Κρις Έβανς και η Άλμπα Μπαπτίστα παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023, σε μια ιδιωτική τελετή στο Cape Cod της Μασαχουσέτης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σοφία Βεργκάρα: Η αιχμηρή ανάρτηση για τους «ναρκισσιστές άνδρες» μετά τις αποκαλύψεις του πρώην συζύγου της
Η ηθοποιός αναδημοσίευσε ανάρτηση του γιου της για τους «ναρκισσιστές», ενώ ο Τζο Μανγκανιέλο περιγράφει στην αυτοβιογραφία του έναν γάμο χωρίς συναισθηματική εγγύτητα
Σοφία Βεργκάρα