Lifestyle

Ο. Λαφαζάνη – Ν. Οικονόμου: Βόλτα με την κόρη τους!

Όμορφες οικογενειακές στιγμές!

Το πρωί της Κυριακής ήταν αφιερωμένο στην οικογένεια για την Όλγα Λαφαζάνη και τον Νίκο Οικονόμου. Το ζευγάρι μαζί με την μικρή τους Μαρία-Αλεξάνδρα απόλαυσαν μία όμορφη βόλτα στην Κηφισιά.

Παρά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ο Νίκος βρίσκεται πάντα στο πλευρό των δύο γυναικών της ζωή του ενώ η Όλγα έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή της μικρής. Η παρουσιάστρια και ο γνωστός αθλητής περνούν πολύ χρόνο με την κόρη τους και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός τους έχει απαθανατίσει στις βόλτες τους.

Το πρωί λοιπόν της Κυριακής το ζευγάρι εκμεταλλευόμενο τον καλό καιρό βρέθηκε στην Κηφισιά. Εκεί, τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ενώ μετά την μικρή τους βόλτα συνάντησαν για καφέ την Σταματίνα Τσιμτσιλή, την νονά της μικρής!

Δες φωτογραφίες από την βόλτα τους στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα