Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Μάικλ Μπόλτον διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο – «Πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα»

Ο Μάικλ Μπόλτον διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο – «Πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα»

Με όγκο στον εγκέφαλο διαγνώστηκε ο μεγάλος τραγουδιστής, Μάικλ Μπόλτον, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με μια ανάρτησή του στο Instagram.

Ο 70χρονος τραγουδιστής του «When a man loves a woman», θα κάνει κάνει μια παύση από τις συναυλίες του, ενώ έχει είδη υποβληθεί σε επέμβαση για τον όγκο.

«Λίγο πριν τις γιορτές, ανακαλύφθηκε ότι είχα όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος χρειάστηκε άμεση χειρουργική επέμβαση. Χάρη στην απίστευτη ιατρική μου ομάδα, η επέμβαση ήταν επιτυχής.

Τώρα αναρρώνω στο σπίτι, περιτριγυρισμένος από την τεράστια αγάπη και υποστήριξη της οικογένειάς μου. Για τους επόμενους δύο μήνες, θα αφιερώνω τον χρόνο και την ενέργειά μου στην ανάρρωσή μου, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνω ένα προσωρινό διάλειμμα από τις περιοδείες.

Είναι πάντα το πιο δύσκολο πράγμα για μένα να απογοητεύσω ποτέ τους θαυμαστές μου ή να αναβάλω μια παράσταση, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι εργάζομαι σκληρά για να επιταχύνω την ανάρρωσή μου και να επιστρέψω σύντομα στις εμφανίσεις μου. Είμαι πολύ ευγνώμων για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που μου δείξατε τόσο γενναιόδωρα όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε, μεταξύ άλλων ο Μάικλ Μπόλτον στην ανάρτησή του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Bolton (@michaelbolton)

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις