Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Μάικλ Ντάγκλας είναι μακρινός ξάδερφος της Σκάρλετ Γιόχανσον

Ο Μάικλ Ντάγκλας είναι μακρινός ξάδερφος της Σκάρλετ Γιόχανσον
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Μάικλ Ντάγκλας ανακάλυψε ότι έχει δεσμούς συγγένειας με την Σκάρλετ Γιόχανσον και έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Ο παρουσιαστής Χένρι Λούις Γκέιτς Τζ., στη σειρά του PBS, «Finding Your Roots», αποκάλυψε ότι η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι «ξαδέρφη DNA» του Μάικλ Ντάγκλας.

Σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη σειρά του PBS έχουν εμφανιστεί πολλοί διάσημοι για να μάθουν περισσότερα για το γενεαλογικό τους δέντρο.

«Αστειεύεστε;» είπε εμφανώς σοκαρισμένος ο διάσημος ηθοποιός στην εκπομπή. «Ω, αυτό είναι καταπληκτικό. Εντάξει. Είναι φοβερό».

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή και το «βιβλίο της ζωής» του, που περιέχει έρευνα από επαγγελματίες γενεαλόγους, οι δύο σταρ «μοιράζονται πανομοιότυπους κλάδους DNA σε τέσσερα διαφορετικά χρωμοσώματα».

Οι κλάδοι του κοινού DNA των δύο ηθοποιών «εμφανίζονται στις μητρικές γραμμές της Γιόχανσον, οι οποίες εκτείνονται σε εβραϊκές κοινότητες της Ανατολικής Ευρώπης», ανέφερε ο παρουσιαστής.

«Αυτό είναι απίστευτο», απάντησε ο οσκαρικός ηθοποιός. «Λοιπόν, ανυπομονώ να δω την Σκάρλετ την επόμενη φορά!». Σημειώνεται ότι οι δύο πολυβραβευμένοι ηθοποιοί και μακρινοί συγγενείς πρωταγωνίστησαν στην ταινία της Marvel, «Avengers: Endgame» το 2019, όπως αναφέρει το People.

O Μάικλ Ντάγκλας είναι το πρώτο παιδί των ηθοποιών Κερκ και Νταϊάνα Ντάγκλας. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες του ήταν Ρώσοι Εβραίοι που μετανάστευσαν στην Αμερική.

Ο Μάικλ Ντάγκλας είναι πατέρας τριών παιδιών και παντρεμένος από το 2000 με την Ουαλή ηθοποιό Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς.

Ο Μάικλ Ντάγκλας πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα μίνι σειρά του Apple TV, «Franklin», στο ρόλο του Βενιαμίν Φραγκλίνου.

Πηγή: People 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις