Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

“Ο Μάικλ Τζάκσον δολοφονήθηκε και συγκάλυψαν το έγκλημα”

“Ο Μάικλ Τζάκσον δολοφονήθηκε και συγκάλυψαν το έγκλημα”

Εκταφή και νεκροψία στη σορό του Michael Jackson ζητούν κορυφαίοι ερευνητές, υποστηρίζοντας ότι ο βασιλιάς της ποπ δολοφονήθηκε.

Στο συμπέρασμα δολοφονίας του Michael Jackson κατέληξε μετά από εξονυχιστική έρευνα το Radaronline και μετά τους ισχυρισμούς βόμβα της κόρης του Paris που επιμένει πως ήταν θύμα ενός αιμοσταγούς σεναρίου στη ζωή του και πως πολλοί τον ήθελαν νεκρό.

“Είναι προφανές! Όλα δείχνουν προς αυτό”, τονίζει η κόρη του Πάρις Τζάκσον. “Όλοι οι πραγματικοί θαυμαστές και η οικογένειά του το γνωρίζουν. Ήταν συγκάλυψη”. Μετά τους ισχυρισμούς βόμβα από την Πάρις Τζάκσον, κορυφαίοι ερευνητές υποστηρίζουν πως θα έπρεπε να γίνει εκταφή και νέα νεκροψία για να αποδειχθεί τι συνέβη στον βασιλιά της ποπ. 

Ο αστυνομικός που έγινε σύμβουλος John A. Carman δηλώνει στο Radaronline πως υπήρχαν σημάδια στο σώμα του Michael Jackson, βρέθηκαν μπουκάλια χαπιών και ένας άγνωστος άντρας έφυγε από το σπίτι του τη νύχτα του θανάτου του, στις 25 Ιουνίου του 2009.

“Θα μπορούσε ό,τι πιστεύαμε ότι γνωρίζουμε για τον θάνατο του Michael Jackson να είναι είναι λάθος και ο πραγματικός δολοφόνος του να μην έχει τιμωρηθεί; Υπάρχουν νέα ερωτήματα και με την εκταφή της σορού του θα μπορούσαμε να πάρουμε τις απαντήσεις”.

“Μια τέταρτη νεκροψία είναι ο καλύτερος τρόπος να απαντηθούν βασικά ερωτήματα μια για πάντα”, σημείωσε ο συνταξιούχος ειδικός πράκτορας του FBI Ted Gunderson. Αμέσως μετά τον θάνατο του Michael Jackson και την πρώτη νεκροψία ο ιατροδικαστής έκρινε ότι ο 50χρονος τραγουδιστής πέθανε από υπερβολική δόση του ισχυρού αναισθητικού propofol.

Οι άλλες δύο νεκροψίες που διενεργήθηκαν κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του Michael Jackson φαίνεται να επιβεβαιώνουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή. Ο γιατρός του Michael Jackson Conrad Murray καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και φυλακίστηκε για τη συνταγογράφηση του θανατηφόρου φαρμάκου στον Michael Jackson.

Ο σύμβουλος John A. Carman επισημαίνει ότι ενώ ο Michael Jackson πέθανε από υπερβολική δόση propofol, στον οργανισμό του υπήρχαν και ίχνη Ativan, Versed και Valium. Είχε επίσης πολλά ανεξήγητα σημάδια στο σώμα του που θα μπορούσαν να αποτελούν ίχνη δολοφονίας.

Πηγή: Radaronline

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε