Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο. Μεταξάς: “Με κουράζει ακόμη και το φλερτ!”

Τι δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός για την αλλαγή της εμφάνισής του και την αποχώρηση από τη “Ζωή της άλλης”;

Ο Όθωνας Μεταξάς μίλησε για την αποχώρηση του από την επιτυχημένη σειρά του Mega “ Η ζωή της άλλης”, την αλλαγή στην εμφάνισή του και την περίοδο μοναξιάς που πέρασε.

 
Μιλώντας στο περιοδικό “Down Town”, ο Όθωνας αναφέρθηκε στην αλλαγή της εμφάνισής τους και δήλωσε το εξής: “το περσινό καλοκαίρι, μετά το σίριαλ, πέρασα μια περίοδο ας πούμε χαλάρωσης. Αφέθηκα, πήρα κάποια κιλά -που τα έχασα τώρα με διατροφή και γυμναστική-, άφησα τα μαλλιά μου να μακρύνουν. Το μούσι το έχω εδώ και τρεις – τέσσερις μήνες και πλέον το κρατάω πιο πολύ για τον ρόλο μου”.
 
Ο ίδιος, ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να τον αναγνωρίζουν στο δρόμο γιατί περνούσε μια παράξενη περίοδο. “Περίοδο συγκέντρωσης και επαναπροσδιορισμού επιλογών, ανθρώπων, σχέσεων, πραγμάτων δικών μου, που είχαν να κάνουν με τον ψυχισμό μου”, ανέφερε ο νεαρός ηθοποιός.

 
Όσον αφορά την αποχώρηση από τη σειρά του Mega, ο Όθωνας ανέφερε το εξής: “Μετά την αποχώρηση από την “Ζωή Της Άλλης” είχα λίγες προτάσεις για άλλα σίριαλ, αλλά όχι κάτι που να με βάλει σε πειρασμό”, προσθέτοντας πως αν και δεν ζορίστηκε οικονομικά, ζει από την δουλειά του, αλλά θα άλλαζε επάγγελμα αν δεν έβρισκε να κάνει κάτι που του αρέσει.
 
Για τον έρωτα, ο ίδιος είπε πως αυτήν την περίοδο δεν τον ενδιαφέρει να φλερτάρει. “Σ’ αυτήν τη φάση, με κουράζει ακόμη και το φλερτ. Νομίζω πως έχω ανάγκη από μια δυνατή συγκίνηση, ένα αίσθημα δυνατό που θα με παρασύρει”, σημείωσε και πρόσθεσε: “Ως ηλίθιο, εξωφρενικό συναίσθημα, ο έρωτας καταργεί τη λογική, που σημαίνει ότι φέρεσαι όπως είσαι κατασκευασμένος να φερθείς. Δηλαδή, λίγο πολύ όπως φερόσουν στην Α’ δημοτικού. Αν δεν φερθείς έτσι σημαίνει είτε πως έχει καεί το συναίσθημά σου, είτε πως δεν το είχες από την αρχή… Αν έχεις μάθει να δίνεσαι στον έρωτα, δίνεσαι. Και την πρώτη και την δεύτερη και την δέκατη τρίτη φορά”.

Διάβασε περισσότερα στο “Down Town”
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε