Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ στο κόκκινο χαλί με την 6χρονη κόρη του στην πρεμιέρα του Maestro

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ στο κόκκινο χαλί με την 6χρονη κόρη του στην πρεμιέρα του Maestro

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Maestro» στο Λος Άντζελες συνοδευόμενος όχι από την Ιρίνα Σάικ, αλλά από την μόλις έξι ετών κόρη του Λία Σέιν Σάικ Κούπερ.

Η μικρή, καρπός του έρωτα του Μπράντλεϊ Κούπερ με το μοντέλο Ιρίνα Σάικ, κρατώντας το χέρι του διάσημου μπαμπά της, πόζαρε στο κόκκινο χαλί. Η Λία εντυπωσίασε στην πρώτη της εμφάνιση φορώντας ένα λεοπάρ φόρεμα Dolce & Gabbana, χρυσές μπαλαρίνες και ένα κόκκινο τσαντάκι.

Μάλιστα η Λία δεν ήταν μόνο ως συνοδός του Bradley Cooper, αλλά σύμφωνα με το IMDB, έχει και έναν μικρό ρόλο στην ταινία που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο μπαμπάς της, όπου υποδύεται την μικρή εκδοχή της Τζέμι Μπέρνσταιν.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διάσημου ηθοποιού και σκηνοθέτη στο Access Hollywood, ο ίδιος πέρασε καταπληκτικά στη συνεργασία με την κόρη του. Το παρόν στην πρεμιέρα έδωσε και η Lady Gaga η οποία φωτογραφήθηκε με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της Μπράντλει Κούπερ.

Όσον αφορά την πολυαναμενόμενη ταινία «Maestro», αυτή περιγράφεται ως «ένα ερωτικό γράμμα στη ζωή και την τέχνη» καθώς μας ξεναγεί στην μακρά σχέση ανάμεσα στον διευθυντή ορχήστρας Λέοναρντ Μπερνστάιν και την σύζυγο του, Φελίσια Μοντεαλέγκρε, την οποία υποδύεται η Κάρεϊ Μάλιγκαν.

Η παραγωγή αυτή του Netflix θα είναι διαθέσιμη από τις 20 Δεκεμβρίου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις