Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο νέος ανιψιός της Κέιτ Μίντλετον θα συνεχίσει το όνομα της οικογένειας της

Ο νέος ανιψιός της Κέιτ Μίντλετον θα συνεχίσει το όνομα της οικογένειας της

O αδερφός της Κέιτ Μίντλετον, Τζέιμς (James Middleton), και η Γαλλίδα σύζυγός του, Αλίζ Θεβενέ (Alizée Thevenet), καλωσόρισαν στις αρχές του μήνα το πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα με το “Hello”, είναι το έβδομο εγγόνι που υποδέχεται η οικογένεια Μίντλετον, δέκα χρόνια μετά την γέννηση του πρίγκιπα Τζορτζ. Ο μικρός Inigo θα είναι ο πρώτος που θα συνεχίσει το όνομα της οικογένειας, καθώς οι αδελφές του Τζέιμς, άλλαξαν μετά τον γάμο τα επώνυμά τους. Το ζευγάρι ζει κοντά στους γονείς της Κέιτ, Κάρολ και Μάικλ Μίντλετον, στο σπίτι του Μπέρκσαϊρ, στο Μπάκλεμπερι Μάνορ.

Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε την περασμένη Παρασκευή να απολαμβάνουν μία από τις πρώτες τους βόλτες στο Νότινγκ Χιλ του Λονδίνου. Στην συνέχεια ο νέος μπαμπάς μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκαλύπτοντας το όνομα του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Middleton (@jmidy)

«Είναι στη ζωή μας μόλις λίγες εβδομάδες, αλλά ήταν οι πιο ξεχωριστές. Όσο κι αν νόμιζα πως ήμουν προετοιμασμένος, δεν ήμουν πραγματικά έτοιμος για αυτό το συγκλονιστικό συναίσθημα της πρώτης συνάντησης με τον Inigo και της αγάπης για την Αλίζ τώρα που γίναμε τρεις» έγραψε μεταξύ άλλων ο μικρότερος αδελφός της πριγκίπισσας της Ουαλίας στο Instagram.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις