Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Νικόλαος αποθεώνει την Τατιάνα Μπλάτνικ: «Με ενθάρρυνε να πάω ένα βήμα παραπέρα»

Ο Νικόλαος αποθεώνει την Τατιάνα Μπλάτνικ: «Με ενθάρρυνε να πάω ένα βήμα παραπέρα»

Στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Φλόριντα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Νικόλαος, καθώς εκεί παρουσιάζει τη νέα του έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Dialogue: Design & Art». Σε συνέντευξή του «αποθέωσε» τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ.

Ο Νικόλαος, γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ασχολείται ενεργά με τη φωτογραφία εστιάζοντας σε μνημεία, αλλά και μαγευτικά τοπία της Ελλάδας.

Ο Νικόλαος μίλησε για την έκθεση στο κανάλι Fox και στην εκπομπή «Good day Νew York», καθώς θέλησε να εξηγήσει περισσότερα για τα έργα του. Μάλιστα στη συνέντευξή του αναφέρθηκε και στα χρόνια που μαθήτευσε στο κανάλι, ενώ μίλησε με τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Πάντα φωτογράφιζα και πάντα με γοήτευαν οι εικόνες, συγκινητικές και μη, κάτι που είναι και ο λόγος που δούλευα στο Fox. Και πρέπει να σας πω, νομίζω ότι μέρος της μαθησιακής μου εμπειρίας ήταν στο Fox όταν έβγαινα στο ρεπορτάζ με οπερατέρ όπως ο Ντέιβιντ όταν καθόμουν στο μοντάζ και επεξεργαζόμουν τη σύνθεση που βέβαια δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά που κάνω τώρα. Αλλά η αρχή της καριέρας μου στη σύνθεση ήταν νομίζω αυτό που με βοήθησε πολύ, αυτό που έκανα εκεί. Νομίζω ότι προχώρησε πολύ (η καριέρα του) και στην πραγματικότητα ήταν πολλά χρόνια αργότερα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Art Palm Beach (@artpalmbeachfair)

Η γυναίκα μου με ενθάρρυνε να πάω ένα βήμα παραπέρα. Χαίρομαι που το έκανα γιατί ξέρεις ότι τελικά βρήκα το πάθος μου στη ζωή. Αργά στη ζωή μου, αλλά είναι υπέροχο πράγμα. Να συνεχίσετε να ενθαρρύνετε τα παιδιά, «κάντε ό,τι θέλετε να κάνετε, αλλά βρείτε το πάθος σας γιατί τότε ξεκινάτε να διαπρέπετε».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις