Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Νίκος Βερλέκης ξεκαθαρίζει για τη δήλωσή του για τη Ναταλία Γερμανού: «Την εκτιμώ αφάνταστα»

Ο Νίκος Βερλέκης ξεκαθαρίζει για τη δήλωσή του για τη Ναταλία Γερμανού: «Την εκτιμώ αφάνταστα»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Βερλέκης, στο περιοδικό 7 Μέρες TV. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με τη Ναταλία Γερμανού, όταν εκείνη ήταν ακόμη παιδί.

Ο ηθοποιός ερωτήθηκε για την δήλωση του ότι – κατά κάποιον τρόπο – έκανε babysitting στη Ναταλία Γερμανού, όταν ήταν μικρή. «Δεν ήταν babysitting. Ερχόταν στο θέατρο με τον πατέρα της, Φρέντυ Γερμανό και, επειδή εγώ έβγαινα πιο αργά στην παράσταση, την έπαιρνα από το χεράκι και την πήγαινα στο Μινιόν, όπου ήθελε να δει διάφορα που άρεσαν στα παιδιά. Ήταν μια πολύ τρυφερή σχέση» απάντησε ο Νίκος Βερλέκης.

Ερωτηθείς για το αν χαίρεται για την εξέλιξη της, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε: «Ασφαλώς και χαίρομαι. Την αγαπώ πολύ και την εκτιμώ αφάνταστα και νομίζω ότι αυτό είναι αμοιβαίο». 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Νίκος Βερλέκης απάντησε στο αν λείπει κάτι από τη ζωή του σήμερα. «Δεν λείπει τίποτα από τη ζωή μου. Έχω δύο υπέροχες κόρες και μια επίσης υπέροχη σύζυγο. Δεν είμαι από αυτούς που παραπονιούνται. Για ό,τι δεν έχω κάνει ευθύνομαι μόνο εγώ και κανείς άλλος. Αν έχω κάνει λιγότερα απ’ όσα ενδεχομένως έπρεπε ή νομίζουν οι άλλοι ότι έπρεπε να κάνω, αυτό είναι δική μου ευθύνη και δεν αφορά ανθρώπους του χώρου. Αυτό που θέλω να πω δηλαδή είναι ότι δεν με εμπόδισε κανείς να κάνω μεγαλύτερη καριέρα από αυτήν που έκανα, ούτε εγώ προσπάθησα. Αν ήθελα κάτι τέτοιο, μπορεί να το είχα πετύχει, μπορεί και όχι» σημείωσε.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για την σύζυγό του, με την οποία έχει δώσει υπόσχεση να μείνουν για πάντα μαζί. «Συνηθίζω να λέω ότι τη γυναίκα τη χωρίζεις. Τη μάνα των παιδιών σου ποτέ! Με τη γυναίκα μου πάντα βρίσκαμε έναν τρόπο να μη φτάνουμε ποτέ στα άκρα» σημείωσε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις