Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Ντόναλντ Τραμπ «χάλασε» την φιλία του Τζον Λέτζεντ με τον Κάνιε Γουέστ

Ο Ντόναλντ Τραμπ «χάλασε» την φιλία του Τζον Λέτζεντ με τον Κάνιε Γουέστ

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατάφερε να μπει ανάμεσα στην φιλία του Τζον Λέτζεντ και του Κάνιε Γουέστ. Σύμφωνα με συνέντευξη του Τζον Λέτζεντ, η φιλία των δύο τραγουδιστών δεν είναι πλέον τόσο δυνατή λόγω διαφορετικών πολιτικών απόψεων.

Ο Τζον Λέτζεντ αποκάλυψε σε νέα συνέντευξή του, ότι η διάσταση απόψεων στην πολιτική αποδείχθηκε μεγάλη για να διατηρήσουν τη φιλία τους τόσο δυνατή μετά από χρόνια δημιουργικής συνεργασίας με τον Κάνιε Γουέστ.

Ο Τζον Λέτζεντ είπε στο podcast «The Axe Files»: «Ο Κάνιε και εγώ δεν είμαστε τόσο φίλοι όσο ήμασταν. Ειλικρινά πιστεύω ότι επειδή διαφωνήσαμε δημόσια για την υποψηφιότητά του για την προεδρία, την υποστήριξη του Τραμπ, δεν μπορέσαμε να διατηρήσουμε τη φιλία μας».

Ο τραγουδιστής πρόσθεσε ότι δεν μπορούσε να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Κάνιε Γουέστ για την προεδρία των ΗΠΑ το 2020: «Δεν ήμουν μόνος σε αυτό, αλλά, ξέρετε, δεν ήταν χαρούμενος γι’ αυτό. Και πραγματικά δεν ήμαστε κοντά από τότε». Ωστόσο, έκλεισε εξηγώντας πως εξακολουθεί να σέβεται τον Κάνιε Γουέστ και να θαυμάζει την ειλικρίνειά του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κάνιε Γουέστ ήταν ένας από τους παραγωγούς στο ντεμπούτο άλμπουμ του Λέτζεντ το 2004 «Get Lifted» και κυκλοφόρησε τον δίσκο στη δική του εταιρεία GOOD Music. Οι δύο καλλιτέχνες έχουν συνεργαστεί πολλές φορές.

   

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις