Lifestyle

Ο Π. Κοκκινόπουλος σκηνοθετεί την πρώτη του θεατρική παράσταση με πρωταγωνίστρια την Π. Βλαντή!

«Η εξουσία του serial killer στο φως της επιστήμης και της συγγνώμης»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το θέατρο ‘Αγγέλων Βήμα’ παρουσιάζει την πρωτοποριακή δραματική παράσταση ‘Frozen’ , μια ξεχωριστή καλλιτεχνική πρόταση στα δρώμενα της πόλης. Ο Πάνος Κοκκινόπουλος, που έχει υπογράψει κάποιες από τις πιο πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές – μεταξύ άλλων την “Ανατομία ενός εγκλήματος”, τη “10η Εντολή”, τον “Κόκκινο Κύκλο” και τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» – ανεβάζει μία απαιτητική και ανατρεπτική παράσταση, στο πρώτο του θεατρικό σκηνοθετικό εγχείρημα.

Στο βραβευμένο – από τον σύνδεσμο ‘Theatrical Management Association’ – έργο της Bryony Lavery πρωταγωνιστούν η Παναγιώτα Βλαντή, ο Αντώνης Καρυστινός, η Μαρία Καλλιμάνη και ο Χρήστος Καπένης.

Το ‘Frozen’ αποτελεί μία σύγχρονη θεατρική παράσταση που θέτει σε πρώτο πλάνο το ψυχολογικό προφίλ ενός δολοφόνου και αναλύει σε βάθος την θλίψη, την εκδίκηση και τη συγχώρεση. Μέσα από μονολόγους που αλληλοσυνδέονται παρακολουθούμε την διαδρομή τριών διαφορετικών χαρακτήρων – τριών παγωμένων ψυχών – που συναντιούνται, εξελίσσονται και συγχωρούν μέσα από μία αιματηρή δολοφονία.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μοιρασμένοι οι οπαδοί των Metallica για την συναυλία στα ΟΑΚΑ - «Εμπειρία ζωής, τα έδωσαν όλα», «πολύ λίγη εμφάνιση για 150 ευρώ»
Την ώρα που πάνω από 80.000 άνθρωποι «χτυπιούνταν» μέσα στο ΟΑΚΑ υπό τους σκληρούς ήχους των Metallica, έξω από το στάδιο είχε στηθεί μια άλλη, παράλληλη «συναυλία»
Metallica στο ΟΑΚΑ
18