Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έλαμψαν στην χριστουγεννιάτικη τελετή στο Γουέστμινστερ

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έλαμψαν στην χριστουγεννιάτικη τελετή στο Γουέστμινστερ
Reuters

Ο βασιλιάς Κάρολος, η Καμίλα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον βρέθηκαν χτες βράδυ (15.12.2022) στο Αββαείο του Γουέστμινστερ για μια χριστουγεννιάτικη τελετή, όπου έψαλλαν κάλαντα με την συνοδεία γιορτινής μουσικής.

Μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ ήταν και ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως η πριγκίπισσα Ευγενία και η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τους συζύγους τους, η Κόμισσα του Γουέσεξ Σόφι, η Ζάρα και ο Μάικ Τινταλ, ο πρίγκιπας Μάικλ του Κεντ με τη σύζυγό του, ο Δούκας του Gloucester αλλά και η αδελφή της Κέιτ Μίντλετον, Πίπα, με τον σύζυγό της.

Η Κέιτ φορούσε  μπορντό, κομψό παλτό και ασορτί γόβες και τσάντα. Είχε τα μαλλιά σπαστά και τα κοσμήματά της έλαμπαν διακριτικά. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, από την άλλη, επέλεξε μπλε αποχρώσεις στο κουστούμι του και μια μπορντό γραβάτα.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ ήταν ντυμένος στα χρώματα του πατέρα του και η πριγκίπισσα Σαρλότ, φορούσε ένα – επίσης μπορντό – παλτό. Όσο για τον μικρότερο, τον πρίγκιπα Λούις, φαίνεται πως έμεινε στο σπίτι.

Τα πανέμορφα δέντρα που στόλιζαν το εξωτερικό μέρος του Αβαείου ήταν από το Windsor Great Park διακοσμημένα με ψεύτικο χιόνι και πολλά φωτάκια ενώ τα εσωτερικά είχαν στολιστεί με κόκκινους φιόγκους, μπάλες και μίνι αρκουδάκια Paddington. Μία συμβολική κίνηση από την Κέιτ.

«Η λειτουργία αυτή είναι αφιερωμένη στην Βασίλισσα Ελισάβετ και σε όλους εκείνους που δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας. Οι ακλόνητες αξίες του καθήκοντος, της συμπόνιας και της πίστης της αείμνηστης μεγαλειότητάς της καθοδήγησαν τη δημιουργία αυτής της λειτουργίας» αναφέρεται στο πρόγραμμα που δόθηκε στους καλεσμένους.

Το κοντσέρτο στο οποίο ο πρίγκιπας Γουίλιαμ διάβασε ένα απόσπασμα από το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Ελισάβετ το 2012, θα μεταδοθεί την παραμονή των Χριστουγέννων, σύμφωνα με το Hello.  Ενώ επιβεβαιώθηκε από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ότι ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα θα περάσουν τα Χριστούγεννα στο κτήμα Sandringham στο Νόρφολκ.

Η βασιλική οικογένεια φαίνεται πιο ενωμένη από ποτέ και δεν πτοείται από τις κατηγορίες που «εκτόξευσαν» προς το παλάτι τα τελευταία τρία επεισόδια του ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις