Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ο Ψινάκης για τις δηλώσεις Ρουβά για Λιγνάδη: «Αν ήμουν μάνατζέρ του, δεν θα γινόταν αυτό»

Ο Ψινάκης για τις δηλώσεις Ρουβά για Λιγνάδη: «Αν ήμουν μάνατζέρ του, δεν θα γινόταν αυτό»

Για το σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, κλήθηκε να απαντήσει ο Ηλίας Ψινάκης. Ο πρώην μάνατζερ του γνωστού τραγουδιστή, αν και ήθελε να πει πολλά, τοποθετήθηκε με τον τρόπο του…

«Δεν θέλω να γίνω επιθετικός γενικά γιατί άμα πειράζουν παιδάκια και ζωάκια μπορώ να… σκοτώσω», είπε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης. «Γιατί δεν με ρωτάτε κάτι που ξέρω; Που να ξέρω αν ήταν επικοινωνιακό λάθος του;», πρόσθεσε. 

«Δεν είμαι μάνατζέρ του. Δεν θα γινόταν αυτό αν ήμουν μάνατζέρ του», κατέληξε ο Ηλίας Ψινάκης. 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε μετά το 2:35

Θυμίζουμε ότι  ο Ηλίας Ψινάκης ήταν για χρόνια μάνατζερ του Σάκη Ρουβά.

Οι δηλώσεις Ρουβά για τον Λιγνάδη

Υπενθυμίζεται ότι ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για την εκτίμηση και αγάπη που τρέφει στο πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη. Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο διάσημος τραγουδιστής αναφέρθηκε εκτενώς τόσο στη φιλία του με τον σκηνοθέτη, που κατηγορείται για βιασμούς, αλλά και την υπόθεση που τον οδήγησε στη φυλακή.

«Έπεσα από τα σύννεφα, όταν έσκασε η βόμβα. Τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα, ό,τι συναίσθημα έχω για εκείνον είναι θαυμασμού, αγάπης. Εγώ έτσι έζησα δίπλα στον Δημήτρη κι αυτή είναι η δική μου κατάθεση», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Στην συνέντευξή του, ο Σάκης Ρουβάς αναφέρθηκε και στις καταγγελίες για τον Δημήτρη Λιγνάδη, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. «Όλο αυτό με βοήθησε πάρα πολύ καλλιτεχνικά να ανακαλύψω αυτό που λεγόταν Διόνυσος μέσα στις Βάκχες. Αυτή η περίοδος της ζωής μου ήταν συγκλονιστική. Όταν έσκασε η βόμβα αυτή, τρόμαξα, φοβήθηκα, ένιωσα μεγάλη λύπη και στεναχώρια για αυτόν τον άνθρωπο. Καταλάβαινα ότι εκείνη τη στιγμή, βρισκόταν σε μία κόλαση», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις