Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς διέκοψε τη συναυλία του λόγω ενός φαν που έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς διέκοψε τη συναυλία του λόγω ενός φαν που έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του

Τον ρόλο του… Φτερωτού Έρωτα ανέλαβε ο Ρόμπι Γουίλιαμς στη συναυλία που έδωσε το βράδυ της Πέμπτης (16.11.2023) στο Σίδνεϋ, καθώς σταμάτησε τη μουσική και το τραγούδι του για να δώσει το μικρόφωνο σε έναν θαυμαστή του που έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του.

Μπροστά στα μάτια 38.000 ανθρώπων στο κατάμεστο Allianz Stadium του Σίδνεϋ, ο Ντάνιελ έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Λόρεν παρέα με τον Ρόμπι Γουίλιαμς ενώ όλα προβλήθηκαν στις γιγαντοοθόνες της σκηνής μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού.

«Νομίζω του είπε ναι, δεν είμαι σίγουρος», αστειεύτηκε ο Ρόμπι Γουίλιαμς, καθώς έβλεπε το ζευγάρι να αγκαλιάζεται. Αφού έμαθαν όλοι τα ευχάριστα, ο αγαπημένος τραγουδιστής απέτισε φορό τιμής στους μελλόνυμφους και τους ευχήθηκε βίον ανθόσπαρτον.

«Να έχετε μια ευτυχισμένη ζωή μαζί», είπε ο Ρόμπι Γουίλιαμς και έδωσε τις δικές του συμβουλές για τον γάμο τους, επειδή «με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 18 χρόνια. Σε αυτή οφείλεται το τι άνθρωπος είμαι σήμερα».

Ρωτώντας το ζευγάρι αν έχουν παιδιά, οι μελλόνυμφοι του αποκάλυψαν ότι έχουν ήδη ένα παιδί μαζί, με τον Ρόμπι Γουίλιαμς να του απαντάει «βρε τσαχπίνη, προφανώς δεν είστε Καθολικοί, ακούστε με και πηγαίντε να κάνετε μερικά παιδιά ακόμα».

Μάλιστα, ο Ρόμπι Γουίλιαμς έδωσε τα συγχαρητήριά του στον… γαμπρό, καθώς ήταν τα «καλύτερα λόγια που άκουσε σε πρόταση γάμου εδώ και πολύ καιρό».

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο Ρόμπι Γουίλιαμς απέτισε φορό τιμής στον θρυλικό Αυστραλό καλλιτέχνη, Τζον Φάρναμ, τραγουδώντας το «You’re The Voice».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις