Lifestyle

Ο Σάββας Πούμπουρας επέστρεψε στην εκπομπή και η Ελένη Μενεγάκη συγκινήθηκε

Δύο μέρες έλειψε από την εκπομπή ο Σάββας Πούμπουρας, και η Ελένη Μενεγάκη του επεφύλαξε μία συγκινητική υποδοχή.

Ο Σάββας Πούμπουρας επέστρεψε στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη, και εκείνη συγκινήθηκε.

Μίλησε μάλιστα για εκείνον με λόγια αγάπης.

«Δυο μέρες έλειπες και έλεγα, Δεν θα το πιστέψετε ρε παιδιά… μπορεί να κάθεται εκεί άκρη – άκρη. Μπορεί να μπαίνει στο πλατό όποτε του κάνει κέφι… Εμένα ο Σαββούλης μου έλειψε.

Πρώτη φορά σε είπα και Σαββούλη. Ρε ο Σαββούλης μας έλεγα είναι καλά; Μου έλειψες.

Κι εσύ Ελιάνα όταν είχες λείψει, έλεγα σαν να χάνεται λίγο η ισορροπία, κάτι μου λείπει», είπε η Ελένη Μενεγάκη στον Σάββα Πούμπουρα.

Ο Σάββας Πούμπουρας ταλαιπωρήθηκε από μία γαστρεντερίτιδα, αν και στην αρχή φοβήθηκε μήπως έχει νοσήσει από κορονοϊό.

Χθες, η σύζυγός του Αρετή Θεοχαρίδη τον τράβηξε βίντεο, την ώρα που μαγείρευε και σχολίασε:

«Έχει και τα καλά της η γαστρεντερίτιδα γιατί α)μαγειρεύει μετά από καιρό, β)είναι όλο για μένα» σχολίασε η σύζυγος του Σάββα Πούμπουρα.

Λίγο νωρίτερα, εκείνος είχε αναρτήσει επίσης ένα story που έγραφε με χιούμορ: «Σερπαντίνα day 2».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Μέλπω Ζαρόκωστα στο χειρουργείο: «Την επέμβαση θα έπρεπε να την είχε κάνει από το καλοκαίρι», λέει ο γιος της
«Δεν μας ενδιαφέρει να επεκτείνουμε μια ζωή ενός ανθρώπου, που όσο περνάει ο καιρός θα διασωληνώνεται, θέλουμε όσο ζήσει, να μην υποφέρει», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Παγουλάτος
Mέλπω Ζαρόκωστα
1
Αντώνης Σρόιτερ για αρνητικά σχόλια: «Συμφωνώ μαζί τους, όποιος είναι τόσο ηλίθιος που δεν καταλαβαίνει την ειρωνεία, θα γράψει “το παραδέχτηκε”»
«Στο σπίτι εγώ είμαι ο βοηθός. Μου λένε τι δουλειές πρέπει να κάνω, τι έχει χαλάσει, ποια βρύση πρέπει να φτιάξω, να κάνω τον "διαιτητή" στους τσακωμούς», εξομολογήθηκε ακόμα
Αντώνης Σρόιτερ
Ελεονώρα Μελέτη για beef με Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν με ενοχλεί τίποτα, το μόνο που με πειράζει είναι τα φασόλια»
«Πόσοι Χίτλερ μαζεμένοι σε έναν πλανήτη; Πάτε λίγο στη σειρά να δούμε ποιόν θα πρωτο-σκοτώσουμε να ησυχάσουμε», ήταν η ατάκα της ηθοποιού που εξόργισε τη δημοσιογράφο και Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας
Ελεονώρα Μελέτη