Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε πούλησε στον Τζον Φότκερτυ το ράντσο του στην Καλιφόρνια

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε πούλησε στον Τζον Φότκερτυ το ράντσο του στην Καλιφόρνια

Πλουσιότερος κατά 17,2 εκατομμύρια δολάρια έγινε ο Σιλβέστερ Σταλόνε. Ο «Ρόκι» αποφάσισε να πουλήσει το ράντσο του στην κοιλάδα Σαν Φερνάντο στο Λος Άντζελες.

Το συγκεκριμένο ράντσο, ο Σιλβέστερ Σταλόνε το είχε αγοράσει μόλις πριν από δυο χρόνια. Νέος ένοικος θα είναι, σύμφωνα με τα αρχεία της περιοχής, ο θρυλικός μουσικός Τζον Φότκερτυ (John Fogerty).

Ο Sylvester Stallone ζητούσε αρχικά 22,5 εκατ. δολάρια, ένα εκατομμύριο λιγότερα από τα χρήματα που όταν αγόρασε εκείνος το ράντσο την άνοιξη του 2022.

Κρυμμένο στο τέλος ενός απομονωμένου δρόμου στην διάσημη τοποθεσία του Λος Άντζελες, το πρώην ράντσο του σταρ αποτελείται από το κύριο σπίτι, έναν αυτόνομο ξενώνα και ένα εντυπωσιακό αχυρώνα τεσσάρων στάβλων με ιδιωτικό χώρο για ιππασία. Το κτήμα περιβάλλεται από περισσότερα από 100 οπωροφόρα δέντρα, ενώ διαθέτει πισίνα και βιολογικό λαχανόκηπο.

Η υπερπολυτελής έπαυλη όπου έμενε ο Σταλόνε με τους φωτεινούς εσωτερικούς χώρους που φιλοτέχνησε ο Μάρτιν Λόρενς Μπούλαρντ (Martyn Lawrence Bullard) διαθέτει μεταξύ άλλων τέσσερα υπνοδωμάτια και έξι μπάνια, αίθουσα κινηματογράφου, γυμναστήριο με καθρέπτες στο τοίχο, τραπεζαρία με τζάκι και κουζίνα με συσκευές υψηλής τεχνολογίας.

Σύμφωνα με το Robb Report ο ηθοποιός και η σύζυγός του Τζένιφερ προτιμούν να μένουν στη Φλόριντα όπου πρόσφατα απέκτησαν μια έπαυλη στο Παλμ Μπιτς αξίας 35 εκατομμυρίων δολαρίων.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις