Τετάρτη, 1 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο σκηνοθέτης του «Squid Game» έγινε καλλιτεχνικός σύμβουλος της «Luis Vuitton» για την επίδειξη στην Σεούλ

Ο σκηνοθέτης του «Squid Game» έγινε καλλιτεχνικός σύμβουλος της «Luis Vuitton» για την επίδειξη στην Σεούλ

Η Louis Vuitton ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρώτη επίδειξη συλλογής Pre-Fall που σχεδίασε ο Nicolas Ghesquiere για τη γαλλική μάρκα πολυτελείας, στην οποία θα συμβάλλει και ο σκηνοθέτης του Squid Game.

Η επίδειξη της Louis Vuitton πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Σεούλ της Νότιας Κορέας στο τέλος του μήνα, μετά το ηλιοβασίλεμα, στη γέφυρα Jamsugyo με θέα στον ποταμό Χαν, και σκηνοθέτης της σειράς «Squid Game», Χουάνγκ Ντονγκ-χιουκ θα είναι σύμβουλος σκηνογραφίας του σόου.

Θα είναι επίσης η πρώτη φορά που η διώροφη γέφυρα θα αποτελέσει τοποθεσία για επίδειξη μόδας. Η επιλογή του Louis Vuitton να παρουσιάσει την επερχόμενη συλλογή του στη Σεούλ εντάσσεται σε σειρά από πρωτοβουλίες συνεργασίας του με την κυβέρνηση της Νότιας Κορέας για την προβολή της χώρας.

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος του Louis Vuitton, Πιέτρο Μπεκάρι χαρακτήρισε τη Σεούλ «πολιτιστικό κόμβο που συνεχίζει να προσελκύει την παγκόσμια προσοχή» και πρόσθεσε ότι η ζωντανή πόλη «έχει ένα κοινό πνεύμα με τον Louis Vuitton επειδή πρωτοπορεί στο μέλλον, οραματίζεται εκ νέου τη δημιουργικότητα και καλλιεργεί το savoir-faire».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις