Πολιτική

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποχαιρέτησε τον Τάιλερ πριν παρουσιαστεί στη Θήβα

Ο Στέφανος Κασσελάκης μία μέρα πριν παρουσιαστεί στη Θήβα για τη στρατιωτική του θητεία, αποχαιρέτησε τον σύζυγό του, Τάιλερ ΜακΜπεθ, ο οποίος αναχώρησε για Νέα Υόρκη.

Ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Τάιλερ ΜακΜπεθ πετάει για Νέα Υόρκη στην οποία θα παραμείνει λίγες μέρες και στη συνέχεια θα επισκεφτεί τους γονείς του στο Μαϊάμι, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Πρωινό». Ο Στέφανος Κασσελάκης θα μείνει στην Ελλάδα, αφού αύριο (15.03.24) θα παρουσιαστεί στο στρατόπεδο της Θήβας για την στρατιωτική του θητεία.

Το ζευγάρι φωτογράφισε γνωστός του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος τυχαία βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

«Ακούστε πώς σπάει ο διάολος το ποδάρι του δημοσιογραφικά. Σήμερα στις 10:45 αναχώρησε από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την πτήση της Delta ο κύριος Τάιλερ Μακμπέθ για τη Νέα Υόρκη», είπε αρχικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Θα μείνει στη Νέα Υόρκη για μερικές ημέρες για να… αερίσει το σπίτι και λίγο αργότερα θα μεταβεί στο Μαϊάμι και εκεί θα μείνει με τους γονείς του για όλη τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας που θα κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης», συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό».

«Σήμερα το πρωί τον Τάιλερ τον συνόδευσαν στο αεροδρόμιο ο Στέφανος Κασσελάκης και η Φάρλεϊ, το σκυλί τους. Έλα όμως που την ώρα που έκαναν το check-in στον γκισέ, στον διπλανό γκισέ βρίσκεται φίλος μου που πετούσε εκείνη την ώρα και μας έστειλε τις φωτογραφίες που θα σας μεταδώσουμε τώρα σε αποκλειστικότητα», ανέφερε αμέσως μετά ο παρουσιαστής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης για ψηφοφορία προανακριτικής: Δεν αναγνωρίζουμε το αποτέλεσμα, θα επανέλθουμε για να ερευνηθούν οι δύο υπουργοί
«Δεσμεύομαι προσωπικά ότι το ΠΑΣΟΚ θα επανέλθει για να πάνε στη Δικαιοσύνη μέσω προανακριτικής επιτροπής οι δύο υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 1
«Φθηνό λαϊκισμό» και «δημιουργία εντυπώσεων» χαρακτηρίζουν κυβερνητικές πηγές την μαζική αποχώρηση της Αντιπολίτευσης από την ψηφοφορία για προανακριτική
Τονίζουν πως η αντιπολίτευση «ενδιαφέρεται μόνο για φτηνά παιχνίδια και μικροκομματικές επιδιώξεις αδιαφορώντας για την ουσία της υπόθεσης του ΟΠΕΚΕΠΕ και τη λειτουργία της Βουλής»
Βουλή