Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ο Τάσος Ξιαρχό έκανε εξορκισμό, αλλά δεν πέτυχε – «Νόμιζα μου είχαν κάνει μάγια»

Ο Τάσος Ξιαρχό έκανε εξορκισμό, αλλά δεν πέτυχε – «Νόμιζα μου είχαν κάνει μάγια»

Στις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε πρόσφατα στην ζωή του, αλλά και στις σχέσεις με τον πατέρα του, αναφέρθηκε ο Τάσος Ξιαρχό, μιλώντας στον ALPHA. Ο γνωστός χορογράφος αποκάλυψε επίσης ότι έχει πάει για εξορκισμό, αλλά απέτυχε. 

Περιγράφοντας την δύσκολη περίοδο που βίωσε πρόσφατα, ο Τάσος Ξιαρχό σημείωσε ότι ήταν ένα διάστημα με πολλές αναποδιές. «Τον τελευταίο καιρό μου συνέβησαν πολλά πράγματα, όπως το να τραυματίσω το πόδι μου, μετά μου κλείσανε το instagram, μου κλέψανε ένα ζευγάρι παντόφλες στις διακοπές και γενικά συνέβησαν πάρα πολλά. Έχασα μια σημαντική δουλειά την οποία και υπολόγιζα, είδα και κακά όνειρα και έτσι είπα να πάω για εξορκισμό». 

Όπως αποκάλυψε ο γνωστός χορογράφος: «Πήγα λοιπόν στον Άγιο Κυπριανό. Πήγα στον ιερέα και του είπα να με ξορκίσει, αλλά απέτυχε. Νόμιζα μου είχαν κάνει μάγια, δεν ήξερα τι μπορεί να μου είχαν κάνει».

Στη συνέντευξή του, ο Τάσος Ξαρχό αναφέρθηκε και στην πρόσφατη ανάρτηση με τον πατέρα του, με τον οποίο και είχε αποκαλύψει πως δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις. «Πρώτη φορά έδειξα τον πατέρα μου δημόσια αν και έχω πει πάρα πολλά για τη σχέση μας, βέβαια κάποιος βλέποντας το βίντεο σκέφτηκε και όλα αυτά που έχω πει. Είμαστε πολύ καλά πλέον και θα σου πω ότι το βίντεο βγήκε αυθόρμητα», είπε σχετικά με το οικογενειακό βίντεο.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις