Πέμπτη, 30 Μαΐ
25oC Αθήνα

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης αποκάλυψε πότε θα γίνει μπαμπάς – «Ανατρίχιασα όταν το έμαθα»

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης αποκάλυψε πότε θα γίνει μπαμπάς – «Ανατρίχιασα όταν το έμαθα»

«Ανατρίχιασα όταν έμαθα την εγκυμοσύνη της συντρόφου μου», εξομολογήθηκε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Ο γνωστός ηθοποιός πρόσθεσε πως με τη σύζυγό του, Αγοραστή Αρβανίτη, ξέρουν «το φύλο του μωρού αλλά δεν το λέμε».

Για τα συναισθήματά του λίγους μήνες πριν κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, μίλησε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου βρέθηκε καλεσμένος.

Ο δημοφιλής ηθοποιός έκανε την έκπληξη στις αρχές Δεκεμβρίου, όταν αποκάλυψε στην εκπομπή «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ πως παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα με την επί 14χρόνια σύντροφό του, Αγοραστή Αρβανίτη. Mεγαλύτερη ήταν η έκπληξη, όμως, που προκάλεσε το ζευγάρι με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της ηθοποιού.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης αποκάλυψε πως το πρώτο τους παιδί πρόκειται να έρθει στον κόσμο λίγο μετά τις γιορτές, ενώ όπως είπε νιώθει ήδη κάτι να έχει αλλάξει μέσα του.

«Το παιδί μας πρόκειται να γεννηθεί λίγο μετά τις γιορτές. Είναι πρωτόγνωρο το συναίσθημα. Είναι μαγικό. Δε ξέρω πως να το περιγράψω. Άκουγα και φίλους μου που έχουν γίνει μπαμπάδες και λέγανε ότι κάτι αλλάζει, αλλά εγώ ήδη νιώθω μέσα μου μια ριζική αλλαγή. Κάτι έχει αλλάξει. Κάτι έχει μετακινηθεί…

Νιώθω περίεργα που θα προκύψει κάτι μέσα από μας, από το DNA μας, το συζητάμε κάθε μέρα με την Αγοραστή, μας φαίνεται πολύ περίεργα. Αγωνία μέχρι στιγμής δεν έχω νιώσει. Νιώθω μια γλυκιά προσμονή. Αυτή τη στιγμή ζω αυτό που συμβαίνει, την προετοιμασία…», είπε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

«Η αλήθεια είναι ότι το κάρο αυτή τη στιγμή το τραβάει η Αγοραστή, βοηθάω όσο μπορώ… Ανατρίχιασα όταν το έμαθα. Ακόμα δεν το πιστεύω. Φανταστείτε πώς ήταν η πρώτη στιγμή. Τώρα πρέπει να ενηλικιωθώ λίγο παραπάνω… Το ενδιαφέρον μου έχει μετατοπιστεί στο να έχουμε μια σωστή και καλή οικογένεια. Ό,τι κάνω, νιώθω ότι το κάνω για να στηρίξω τη βάση της οικογένειας που θα μεγαλώσει και θα είναι πια σε άλλη μορφή.

Ως σωστή και καλή οικογένεια ορίζω σίγουρα κάτι που θα έχει μέσα του αγάπη. Η αγάπη είναι το κυριότερο και να μπορούμε να προσφέρουμε με αξιοπρέπεια αυτά που θα χρειαστεί και πρακτικά και στην ψυχή του. Να μεγαλώσει με τις αξίες που εμείς θεωρούμε πως πρέπει να έχει ένας άνθρωπος. Είμαστε μαζί με την Αγοραστή 14-15 χρόνια. Το ξέρουμε το φύλο του μωρού αλλά δεν το λέμε» κατέληξε ο ηθοποιός.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις