Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ο Θοδωρής Αθερίδης για τη Σμαράγδα Καρύδη: Είμαστε μαζί 20 χρόνια – Πειρασμοί θα υπάρχουν πάντα

Ο Θοδωρής Αθερίδης για τη Σμαράγδα Καρύδη: Είμαστε μαζί 20 χρόνια – Πειρασμοί θα υπάρχουν πάντα
NDP

Ο Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» και έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα και στο «Πρωινό» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην Σμαράγδα Καρύδη, τα εγγόνια του αλλά και τα «όχι» στη ζωή του.

Όπως είπε ο δημοφιλής ηθοποιός, «τα εγγόνια έχουν δώσει χαρά στη ζωή μου και με έχουν φέρει πιο κοντά και με την πρώην σύζυγό μου», ενώ εξομολογήθηκε πως τη θεωρεί πιο σπουδαίο άνθρωπο από τον ίδιο.

Σε σχέση με τα «όχι» που έχει πει στη ζωή του είπε πως «είναι πιο εύκολο στη ζωή να λέει κανείς “όχι”, ενώ το να προσπαθήσεις και να πεις “ναι” είναι η δύσκολη δουλειά».

Για τη γυναίκα της ζωής του, την Σμαράγδα Καρύδη, ανέφερε: «Είμαστε μαζί 20 χρόνια. Έχουμε κοινή αισθητική για τη ζωή και τη δουλειά. Δεν μας αρέσει πολύ το έξω, αλλά προτιμούμε να μαζευόμαστε σε σπίτια με φίλους και γενικά υπάρχει απόλυτη αρμονία μεταξύ μας».

Όσο για το πώς και εάν διατηρείται το πάθος μετά από πολλά χρόνια σχέσης, ο Θοδωρής Αθερίδης είπε πως «δεν είναι φυσικά ο σεξουαλικός πόθος όπως στην αρχή της σχέσης. Όμως, για μένα η σημασία είναι στο να διατηρείς και να ανανεώνεις το θαυμασμό για τον άνθρωπό σου. Πειρασμοί υπάρχουν. Σημασία έχει αν θα ενδώσεις στον πειρασμό».

 

Για τον Στέφανο Κασσελάκη και την εκλογή του ως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο δημοφιλής και αγαπημένος ηθοποιός τόνισε πως «εφόσον ψηφίστηκε από τη βάση, δεν υπάρχει καμία παρατυπία. Ο κ. Κασσελάκης είναι μία χαρά, άλλωστε η αριστερά έχει παράδοση στη διάσπαση».

Σχετικά με τα επαγγελματικά του δήλωσε πως «προτιμώ την κωμωδία γιατί πάντα ο κόσμος με το γέλιο ξεκουράζεται και αυτό μου δίνει ικανοποίηση», ενώ αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για την τηλεοπτική του επιστροφή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις