Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Τom Cruise θέλει να «πάθει» Harrison Ford και να γυρίζει ταινίες έως τα 80

Ο Τom Cruise θέλει να «πάθει» Harrison Ford και να γυρίζει ταινίες έως τα 80

Ο ένας (Τομ Κρουζ) στα 61 και ο άλλος (Χάρισον Φορντ) στα 80. Ο ένας το πρόσωπο των «Επικίνδυνων Αποστολών» και ο άλλος του «Ιντιάνα Τζόουνς».

Με αφορμή τα γενέθλιά του, τα οποία γιόρτασε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας των «Επικίνδυνων Αποστολών» στην Αυστραλία, ο Tom Cruise ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, σημειώνοντας ότι εμπνέεται από τον Harrison Ford, ο οποίος εξακολουθεί να γυρίζει ταινίες στα 80 του χρόνια.

«Ο Χάρισον Φορντ είναι ένας θρύλος. Ελπίζω να συνεχίσω να κάνω ταινίες σε αυτή την ηλικία, έχω 20 χρόνια για να τον φτάσω», δήλωσε στην εφημερίδα «Sydney Morning Herald» ο Τομ Κρουζ.

Ελπίζω να συνεχίσω να κάνω ταινίες Mission Impossible μέχρι να φτάσω στην ηλικία του», πρόσθεσε.

Είπε επίσης ότι του αρέσει να βλέπει ταινίες στον κινηματογράφο και είναι ενθουσιασμένος για τις πρεμιέρες των ταινιών «Oppenheimer» και «Barbie».

«Μεγάλωσα βλέποντας ταινίες στη μεγάλη οθόνη… και συνεχίζω να πηγαίνω. Θέλω να δω και την «Barbie» και το «Oppenheimer».

Θα τις δω και τις δύο το Σαββατοκύριακο στις πρεμιέρες τους», ανέφερε ο Cruise, ο οποίος γιόρτασε τα 61α γενέθλιά του πριν από λίγα 24ωρα μαζί με τους θαυμαστές του στο Σίδνεϊ, στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Mission: Impossible 7 Dead Reckoning Part 1».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις