Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Τομ Κρουζ «έκλεισε» τα 61 και το γιόρτασε με πυροτεχνήματα στο Σίδνεϊ

Ο Τομ Κρουζ «έκλεισε» τα 61 και το γιόρτασε με πυροτεχνήματα στο Σίδνεϊ

Γενέθλια είχε χθες (03.07.2023) ο Τομ Κρουζ και γιόρτασε τα 61α γενέθλιά του στο Σίδνεϊ, σε μια ακόμη μια πρεμιέρα της νέας του ταινίας, Mission: Impossible 7 Dead Reckoning Part 1.

Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί για την πρεμιέρα του νέου Mission: Impossible στο Σίδνεϊ αποθεώσε τον Τομ Κρούζ.

Αλλά και ο ίδια ο χολυγουντιανός σταρ φρόντισε να τους αποζημιώσει.

Ο Tom Cruise, ντυμένος με ένα μαύρο κοστούμι, έφτασε δύο ώρες νωρίτερα από την πρεμιέρα, αφιερώνοντας χρόνο στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να τον δει.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε με τον κόσμο, υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα και αφίσες, ενώ πόζαρε για πολλές selfies.

Στη συνέχεια φωτογραφήθηκε μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του στο κόκκινο χαλί πριν ακολουθήσει ένα σόου πυροτεχνημάτων στον ουρανό του Ντάρλινγκ Χάρμπορ.

«Ήταν υπέροχο να περάσω τα γενέθλιά μου με τους θαυμαστές μου σήμερα. Ευχαριστώ που ήρθατε στην πρεμιέρα!», έγραψε ο Τομ Κρουζ στη λεζάντα της ανάρτησής του στο instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Cruise (@tomcruise)

 

Πάνω τη σκηνή του ICC Sydney, o σκηνοθέτης Christopher McQuarrie του ετοίμασε μία καταπληκτική τούρτα-έκπληξη εμπνευσμένη από την ταινία, με τον διάσημο πρωταγωνιστή να σβήνει ένα κεράκι έχοντας στο πλάι του τους αγαπημένους πρωταγωνιστές της ταινίας.

Το «Mission: Impossible 7 Dead Reckoning Part 1» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες της Αυστραλίας στις 8 Ιουλίου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις