Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Τομ Κρουζ έσταξε μέλι για την Ελλάδα: «Αγαπάω τη χώρα, σπουδαίο φαγητό, σπουδαίος λαός»

Ο Τομ Κρουζ έσταξε μέλι για την Ελλάδα: «Αγαπάω τη χώρα, σπουδαίο φαγητό, σπουδαίος λαός»

Ο Τομ Κρουζ «έσταξε μέλι» για την Ελλάδα και δήλωσε φαν της χώρας μας, αλλά και των εδεσμέτων της, ενώ το ίδιο εξαιρετικά ήταν τα λόγια του ηθοποιού για τους Έλληνες.

Ο γνωστός ηθοποιός, Τομ Κρουζ, μίλησε στον ΑΝΤ1 για τη νέα του ταινία «Επικίνδυνες Αποστολές».

Εκεί ο σταρ του Χόλιγουντ είπε τα καλύτερα λόγια την Ελλάδα και έδειξε να αποτελεί έναν από τους καλύτερους διαφημιστές της χώρας μας στο εξωτερικό.

Μόλις ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού συστήθηκε στον ηθοποιό και του είπε ότι είναι από την Ελλάδα, ο Τομ Κρουζ αποθέωσε αμέσως τη χώρα μας.

«Χαίρομαι που σε γνωρίζω. Ευχαριστώ που είσαι εδώ. Αγαπώ την Ελλάδα. Σπουδαίο φαγητό, σπουδαίος λαός», είπε χαρακτηριστικά διάσημος ηθοποιός.

 

Στη συνέχεια έκανε φυσικά και αναφορά στη 7η κατά σειρά ταινία της σειράς: «Επικίνδυνες αποστολές», η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τους ελληνικούς κινηματογράφους Ελλάδα στα μέσα Ιουλίου.

Μιλώντας για τη νέα του ταινία ο Τομ Κρουζ είπε ότι αυτή θα είναι η καλύτερη από όλες τις άλλες.

«Αυτή είναι μεγαλύτερη. Είναι πιο χλιδάτη. Είναι μια τεράστια επική περιπέτεια δύο επεισοδίων. Το εύρος της ταινίας είναι πολύ μεγάλο. Αυτή η ταινία δεν έχει προηγούμενο», ανέφερε ο ηθοποιός Τομ Κρουζ στην επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του στο Λονδίνο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις