Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ο Τράβις Κέλσι έκανε podcast για την Τέιλορ Σουίφτ

Ο Τράβις Κέλσι έκανε podcast για την Τέιλορ Σουίφτ

Για την προσωπική του ζωή μίλησε, για πρώτη φορά δημόσια, ο Αμερικανός ποδοσφαιριστής Τράβις Κέλσι. Στο podcast που παρουσιάζει μαζί με τον αδελφό του, συζητήθηκε η φημολογούμενη σχέση του με την Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift).

Ο Τράβις Κέλσι ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Τέιλορ Σουίφτ στο podcast «New Heights» που παρουσιάζει μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του Τζέισον, επίσης παίκτη του NFL.

Το γεγονός που προκάλεσε όλον αυτόν τον ντόρο για την σχέση τους, ήταν η παρουσία της βραβευμένης με 12 Grammy τραγουδίστριας στο Arrowhead Stadium στον αγώνα των Kansas City Chiefs, δηλαδή στην ομάδα στην οποία παίζειο Κέλσι. 

Στο τρέιλερ που δημοσιεύτηκε στα social media φαίνονται τα δύο αδέλφια να μιλάνε για το νέο ειδύλλιο το οποίο έχει κάνει πάταγο στο Instagram, και το οποίο έχει επίσης φέρει και αύξηση κατά 400% στις πωλήσεις της φανέλας του ποδοσφαιριστή.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NFL (@nfl)

«Η προσωπική μου ζωή δεν είναι τόσο προσωπική»

«Αποφεύγαμε αυτό το θέμα από σεβασμό για την προσωπική σου ζωή, τώρα πρέπει να μιλήσουμε γι’ αυτό», λέει ο Τζέισον στο teaser διάρκειας 21 δευτερολέπτων.

«Η προσωπική μου ζωή που δεν είναι τόσο προσωπική» αστειεύεται ο Tράβις και συνεχίζει. «Tο έκανα αυτό στον εαυτό μου, Τζέισον, το ξέρω».

«Λοιπόν Tραβ, πώς αισθάνεσαι που η Τέιλορ Σουίφτ σε έφερε τελικά στον προσκήνιο;» τον ρωτά ο Τζέισον με τον Tράβις να γελάει στο τέλος του κλιπ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις