Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ο Τζακ Γουάιτ των White Stripes παντρεύτηκε την αγαπημένη του εν μέσω συναυλίας

Ο Τζακ Γουάιτ των White Stripes παντρεύτηκε την αγαπημένη του εν μέσω συναυλίας

Ο Τζακ Γουάιτ εξέπληξε τους πάντες όταν έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, επίσης μουσικό, Ολίβια Τζιν, κατά τη διάρκεια συναυλίας και τελικά παντρεύτηκαν επί σκηνής.

Ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός και παραγωγός από το Ντιτρόιτ, έδινε συναυλία στη γενέτειρά του την περασμένη εβδομάδα και κάλεσε την Ολίβια Τζιν στη σκηνή για να τραγουδήσουν μαζί τη διασκευή του τραγουδιού «Hotel Yorba», κατά τη διάρκεια του οποίου έκανε και την πρόταση γάμου.

Μάλιστα, βρήκε και έναν ευφάνταστο τρόπο να την κάνει, αφού άλλαξε λίγο τον στίχο του τραγουδιού, «Let’s get married» (Ας παντρευτούμε), κάνοντας τελικά την ερώτηση. Η Ολίβια Τζιν δάκρυσε και είπε «ναι». Στη συνέχεια ο 46χρονος Γουάιτ την μετέφερε εκτός σκηνής.

Οι δυο τους επανεμφανίστηκαν για ένα encore και παντρεύτηκαν σε τελετή επί σκηνής με τον Μπεν Σουάνκ συνιδρυτή της δισκογραφικής εταιρείας του Γουάιτ σε ρόλο ιερέα.

Η Τζιν είναι μέλος του garage goth rock συγκροτήματος Black Belles της δισκογραφικής και έχει επίσης υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία ως σόλο καλλιτέχνης. Ο Γουάιτ, ο οποίος ίδρυσε τους White Stripes, έχει παντρευτεί δύο φορές.

Η συναυλία του ήταν η πρώτη του σόλο στη γενέτειρά του από το 2018. Από το Ντιτρόιτ ξεκίνησε την περιοδεία του Supply Chain Issues για την προώθηση του νέου του άλμπουμ Fear of the Dawn.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις