Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Τζάρεντ Λέτο «μεταμορφώνεται» σε Καρλ Λάγκερφελντ για την νέα ταινία με θέμα τον σχεδιαστή

Τζάρεντ Λέτο: Μου αρέσει η μεταμόρφωση στην υποκριτική
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Τζάρεντ Λέτο θα αναλάβει ακόμα έναν ιδιαίτερο ρόλο, αυτόν του θρυλικού σχεδιαστή μόδας, Καρλ Λάγκερφελντ. Η εταιρεία παραγωγής, Paradox, θα είναι συμπαραγωγός της ταινίας μαζί με τον οίκο Καρλ Λάγκερφελντ.

Οι στενοί έμπιστοι συνεργάτες του αείμνηστου οραματιστή διευθυντή δημιουργικού του οίκου Chanel – Πιερ Πάολο Ρίγκι, Καρολίν Λεμπάρ και Σεμπαστιάν Ζοντό – θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί της ταινίας για τον Καρλ Λάγκερφελντ με τον Τζάρεντ Λέτο.

Συγκεκριμένα, ο Ρίγκι έχει διατελέσει διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Λάγκερφελντ για περισσότερο από μια δεκαετία. Η Λεμπάρ συνεργάστηκε στενά με τον σχεδιαστή ως σύμβουλος του brand του και ο Ζοντό, ο οποίος είναι πλέον σύμβουλος της εταιρείας, εργάστηκε ως προσωπικός βοηθός και σωματοφύλακας του Λάγκερφελντ για 20 χρόνια.

Λεπτομέρειες για την πλοκή της ταινίας δεν είναι διαθέσιμες, αλλά έχει γίνει γνωστό ότι θα επικεντρωθεί στον στενό κύκλο του σχεδιαστή μόδας.

«Ο Καρλ είχε μια καριέρα που διήρκεσε 50 και πλέον χρόνια, επομένως τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά ήταν κοντά σε πολλούς ανθρώπους» είπε ο Τζάρεντ Λέτο στο wwd. «Μπορώ να πω ότι θα επανέλθουμε σε σχέσεις – κλειδιά σε διαφορετικά στάδια της ζωής του» συμπλήρωσε.

«Με την πάροδο των ετών, μας προσέγγισαν αρκετοί παραγωγοί του Χόλιγουντ που πρότειναν να συνεργαστούμε σε μια ταινία για την εμβληματική ζωή του Καρλ» είπε ο Ρίγκι σε δήλωσή του στο Deadline. «Μόνο όταν γνωρίσαμε τον Τζάρεντ και την Έμα αισθανθήκαμε πραγματικά σίγουροι για την ιστορία που θα ειπωθεί με τον καλλιτεχνικό τρόπο που ο Καρλ θα ήθελε να δει. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεών μας, δημιουργήσαμε αξιόπιστη σχέση που θα μας επιτρέψει να συνεργαστούμε εξαιρετικά σε αυτό το πρότζεκτ» πρόσθεσε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις