Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το μέρος και η ακριβής ημερομηνία που θα γίνει ο γάμος - Στα αεροδρόμια της περιοχής αναμένεται να προσγειωθούν 90 ιδιωτικά τζετ
Στους ρυθμούς του γάμου του Τζεφ Μπέζος με τη Λόρεν Σάντσεζ κινείται η Βενετία με το ζευγάρι να έχει φτάσει στην ιταλική πόλη.
Ο γάμος τους στη Βενετία έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στους κατοίκους. Ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ «συνελήφθησαν» από τoν φωτογραφικό φακό του Reuters την ώρα που αποχωρούσαν από το ξενοδοχείο Aman Venice στο Μεγάλο Κανάλι όπου και διαμένουν.
Η Βενετία τις επόμενες ώρες θα κατακλυστεί από τους καλεσμένους του γάμου με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια. Στα αεροδρόμια της περιοχής αναμένεται να προσγειωθούν 90 ιδιωτικά τζετ με ανθρώπους της πολιτικής, του θεάματος, αλλά και πολλούς επιχειρηματίες. Το συνολικό κόστος υπολογίζεται μεταξύ 46-56 εκατομμυρίων δολαρίων. Σήμερα Πέμπτη θα ξεκινήσουν εκδηλώσεις του γάμου στους χώρους της μεσαιωνικής εκκλησίας Madonna dell’Orto στην περιοχή Καναρέτζο. Οι αντιδράσεις είναι πολλές, καθώς ο δήμος της Βενετίας έχει εκδώσει απόφαση για τον αποκλεισμό της περιοχής, με στόχο να προστατεύσει τους καλεσμένους από τις διαμαρτυρίες ακτιβιστών.
Την ίδια ώρα ο περιφερειάρχης του Βένετο, Λούκα Ζάια, έκανε γνωστό ότι ο Τζεφ Μπέζος και η αρραβωνιαστικιά του δώρισαν τρία εκατομμύρια ευρώ σε τρεις τοπικούς φορείς: το CORILA (ακαδημαϊκή κοινοπραξία που μελετά το οικοσύστημα της λιμνοθάλασσας), το τοπικό γραφείο της UNESCO και το Venice International University. «Καλώς ήρθες στη Βενετία, Τζεφ», ανέφερε ο Ζάια, ευχαριστώντας τους για αυτή τη «χειρονομία εξαιρετικής γενναιοδωρίας».
Jeff Bezos and his journalist fiancee Lauren Sanchez were seen leaving the high-end Aman Hotel in Venice, ahead of three days of lavish VIP parties in the romantic lagoon city to celebrate their wedding, despite protests from locals https://t.co/YKUliwrTKc pic.twitter.com/istrRKGqL0
— Reuters (@Reuters) June 26, 2025
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το μέρος και η ακριβής ημερομηνία που θα γίνει ο γάμος. Νέα εκδήλωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Ιουνίου στο νησί Σαν Τζόρτζιο, απέναντι από την πλατεία του Αγίου Μάρκου.
Τα δωμάτια σε πέντε από τα πλέον πολυτελή ξενοδοχεία της πόλης έχουν εξαντληθεί για τους απλούς τουρίστες, καθώς αναμένεται να φιλοξενήσουν περίπου 200-250 καλεσμένους.
Μεταξύ αυτών το Cipriani στη νήσο Τζιουντέκα και το Aman στο Κανάλ Γκράντε, όπου ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ έμεινε για τον γάμο του το 2014 με τη δικηγόρο που προασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα Αμάλ Αλαμουντίν.
Ήδη έχουν διαρρεύσει ονόματα διάσημων καλεσμένων, όπως, ο Τομ Μπρέιντι, η Κιμ Καρντάσιαν, η Κρις Τζένερ και η Εύα Λονγκόρια κ.α.