Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Τζέι Λένο αντιμετωπίζει με χιούμορ τα εγκαύματά του – «Έχω ένα νέο και καλύτερο πρόσωπο»

Ο Τζέι Λένο αντιμετωπίζει με χιούμορ τα εγκαύματά του – «Έχω ένα νέο και καλύτερο πρόσωπο»
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Το ατύχημα που είχε ο διάσημος παρουσιαστής των ΗΠΑ, Τζέι Λένο, στο γκαράζ με τη μεγάλη και πλούσια συλλογή αυτοκινήτων του μπορεί να του άφησε σημάδια στο πρόσωπο από τα εγκαύματα που υπέστη, όμως δεν άλλαξε την αίσθηση χιούμορ που ήταν ήδη γνωστό ότι έχει.

Ο παρουσιαστής δηλώνει, πλέον, ότι «έχει ένα νέο πρόσωπο» μετά τη θεραπεία που ακολούθησε στην κλινική Grossman Burn Center, στην οποία νοσηλεύτηκε 10 ημέρες, για να φροντίσει τα εγκαύματά του. Για το «νέο πρόσωπό» του, δηλώνει με χιούμορ ότι «είναι καλύτερο από αυτό που είχα πριν».

Ο 72χρονος Τζέι Λένο έγραψε στη Wall Street Journal ότι υπέστη «απλώς ένα ατύχημα, τίποτα περισσότερο», μεταδίδει το Page Six. Ο ίδιος αρνείται να το αναλύσει περισσότερο, παρά το γεγονός ότι οι ουλές που το προκάλεσε η φωτιά που ξέσπασε από διαρροή βενζίνης μέσα στο γκαράζ του ήταν αρκετά βαθιές.

Η πρώτη εμφάνιση του Τζέι Λένο μετά τη νοσηλεία του στην κλινική εγκαυμάτων:

«Όποιος δουλεύει με τα χέρια του σε τακτική βάση θα έχει ένα ατύχημα κάποια στιγμή. Αν παίζεις ποδόσφαιρο, παθαίνεις διάσειση ή σπας το πόδι σου. Οτιδήποτε κάνει κάποιος, πάντα υπάρχει ένας αστάθμητος παράγοντας κινδύνου», γράφει στη WSJ ο Τζέι Λένο.

«Πρέπει να το αντιμετωπίζεις με χιούμορ όλο αυτό και να αστειεύσαι», πρόσθεσε ο πρώην παρουσιαστής του «The Tonight Show». «Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τους celebrities που γκρινιάζουν συνεχώς. Αν κάνεις πλάκα με αυτό, ο κόσμος γελάει μαζί σου».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις