Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Τζέι Λένο χειρουργήθηκε και παραμένει στο νοσοκομείο μετά την φωτιά στο αυτοκίνητό του

Ο Τζέι Λένο χειρουργήθηκε και παραμένει στο νοσοκομείο μετά την φωτιά στο αυτοκίνητό του
Reuters

Ο παρουσιαστής Τζέι Λένο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και μεταμόσχευση δέρματος, αφού υπέστη σοβαρά εγκαύματα όταν το αυτοκίνητό του άρπαξε φωτιά. Παραμένει ακόμα στο νοσοκομείο για θεραπείες, δήλωσε ο γιατρός που έχει αναλάβει την ανάρρωσή του, σύμφωνα με το ΑP. 

Ο πρώην παρουσιαστής του «Tonight Show» είναι σε καλή κατάσταση, ευδιάθετος με τη σύζυγό του Μέιβις να είναι μαζί του στο Κέντρο Εγκαυμάτων Grossman βόρεια του Λος ‘Αντζελες, ανέφερε ο Πίτερ Γκρόσμαν, διευθυντής του κέντρου στο νοσοκομείο West Hills σε συνέντευξη Τύπου.

Πρόσθεσε ότι ο Λένο έχει υποστεί εγκαύματα δευτέρου βαθμού και θα υποβληθεί σε άλλη μια επέμβαση την ερχόμενη εβδομάδα. «Τα τραύματα που υπέστη κάλυψαν το πρόσωπο, τα χέρια και το στήθος του.

Κάποια από τα τραύματα στο πρόσωπο «είναι λίγο βαθύτερα και λίγο πιο ανησυχητικά», επειδή παρουσιάζουν σημάδια εξέλιξης σε τρίτου βαθμού», δήλωσε ο Γκρόσμαν και πρόσθεσε ότι υποβάλλεται σε θεραπεία υπερβαρικού οξυγόνου για να μην επιδεινωθούν τα εγκαύματα.

Ο κωμικός μάλιστα, δεν ξεχνά την αστεία και παιγνιώδη του πλευρά, αφού κάνει χιούμορ και μοιράζει μπισκότα στους μικρούς ασθενείς, συμπλήρωσε ο γιατρός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις