Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Τζέιμι Φοξ κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση γυναίκας σε εστιατόριο το 2015

Ο Τζέιμι Φοξ κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση γυναίκας σε εστιατόριο το 2015

Κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και ξυλοδαρμό αντιμετωπίζει ο ηθοποιός Τζέιμι Φοξ, καθώς κατατέθηκε μήνυση εναντίον για ένα περιστατικό που συνέβη το 2015 στη Νέα Υόρκη.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, η μήνυση για σεξουαλική επίθεση που κατατέθηκε εναντίον του στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης, αναφέρει πως το 2015 στην ταράτσα του εστιατορίου Catch NYC ο Τζέιμ Φοξ επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια γυναίκα.

Σύμφωνα με το CNN, την καταγγελία έκανε μια γυναίκα, που επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία της, ενώ στην αγωγή αναφέρεται πως ο Φοξ «σκόπιμα και χωρίς τη συγκατάθεσή της χρησιμοποίησε βία για να αγγίξει προσβλητικά το πρόσωπο της ενάγουσας», ενώ στη συνέχεια την άγγιξε χωρίς τη θέλησή της στο στήθος και στα γεννητικά όργανα. 

Μάλιστα, η γυναίκα που έκανε την καταγγελία αναφέρει πως ο Φοξ φαινόταν μεθυσμένος.

Στην αγωγή αναφέρεται πως έκτοτε η γυναίκα βιώνει «σωματικούς και συναισθηματικούς τραυματισμούς, άγχος, αγωνία, αμηχανία και οικονομική βλάβη» και ζητά απροσδιόριστο ποσό ως αποζημίωση.

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση και κατά εταιρειών που συνδέονται με το εστιατόριο για αμέλεια. 

Η μήνυση κατατέθηκε, σύμφωνα με τον νέο νόμο, που επιτρέπει σε ενήλικες επιζώντες σεξουαλικής κακοποίησης να μηνύσουν τους δράστες στη Νέα Υόρκη – ακόμα κι αν έχουν παραγραφεί τα αδικήματα. 

Σημειώνεται πως πριν λίγους μήνες ο Φοξ αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή του. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις