Δευτέρα, 22 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ο Τζέιμι Φοξ μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του: «Πήγα στην κόλαση και γύρισα πίσω»

Ο Τζέιμι Φοξ μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του: «Πήγα στην κόλαση και γύρισα πίσω»

Με δάκρυα στα μάτια, ο Τζέιμι Φοξ χαρακτήρισε “κόλαση” την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, σε βίντεο που ανήρτησε στο Instagram

«Δεν μπορώ καν να σας περιγράψω πόσο μακριά με πήγε και πώς με επανέφερε, πέρασα κάτι που πίστευα ότι δεν θα περνούσα ποτέ», αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεο ο διάσημος ηθοποιός.

Ο ίδιος αναγνώρισε, ότι πολύς κόσμος περίμενε ενημέρωση για την κατάστασή του, αλλά «για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν ήθελα να με δείτε έτσι. Θέλω να με βλέπετε να γελάω, να περνάω καλά, να διασκεδάζω, να κάνω ένα αστείο, να κάνω μια ταινία [ή] τηλεοπτική εκπομπή. Δεν ήθελα να με βλέπετε με σωλήνες να τρέχουν από μέσα μου και να προσπαθώ να καταλάβω, αν θα τα καταφέρω».

Στη συνέχεια του κλιπ, ο ηθοποιός είπε ότι η αδελφή του, Deidra Dixon, και η κόρη του, Corinne, «μου έσωσαν τη ζωή» και ευχαρίστησε επίσης τον Θεό και τους «σπουδαίους γιατρούς» που τον περιέθαλψαν.

«Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο υπέροχο είναι να σε βοηθάει η οικογένειά σου με τέτοιο τρόπο – και όλοι ξέρετε ότι δεν άφησαν τίποτα να βγει έξω. Με προστάτευσαν», είπε. 

Ο Τζέιμι Φοξ θέλησε επίσης να διαψεύσει με χιούμορ, όσα γράφτηκαν για εκείνον, όπως ότι τυφλώθηκε ή ότι έμεινε παράλυτος. «Τώρα, ξέρετε, όταν είσαι σιωπηλός, μερικές φορές τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Οι άνθρωποι λένε τι έχω, κάποιοι είπαν ότι είμαι τυφλός, αλλά όπως μπορείτε να δείτε… τα μάτια λειτουργούν μια χαρά. Είπαν ότι είμαι παράλυτος – δεν είμαι παράλυτος» είπε.

Αργότερα, ο ηθοποιός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, λέγοντας: «Αλλά πέρασα… Πήγα στην κόλαση και γύρισα πίσω. Και ο δρόμος μου προς την ανάρρωση είχε και κάποιες λακκούβες. Αλλά επιστρέφω. Και είμαι σε θέση να δουλέψω».

«Στέλνω όλη την αγάπη που πήρα καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της κατάστασης. Ξέρω τι λένε για τους ανθρώπους που κλαίνε στα βίντεο -μπορείς να κάνεις δεύτερη λήψη- εγώ δεν θα κάνω δεύτερη λήψη. Είναι αυτό που είναι. Είμαι στον δρόμο της επιστροφής», κατέληξε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις