Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Τζέιμς Κόρντεν επιστρέφει – Θα παρουσιάζει εβδομαδιαία εκπομπή συνεντεύξεων στο SiriusXM

Ο Τζέιμς Κόρντεν επιστρέφει – Θα παρουσιάζει εβδομαδιαία εκπομπή συνεντεύξεων στο SiriusXM

Ξανά στο παιχνίδι των συνεντεύξεων μπαίνει ο παρουσιαστής Τζέιμς Κόρντεν , έξι μήνες μετά το τέλος του βραδινού σόου «The Late Late Show with James Corden» που παρουσίαζε στο CBS, σύμφωνα με το Variety.

Ο Τζέιμς Κόρντεν θα είναι ο οικοδεσπότης νέας εβδομαδιαίας σειράς με τίτλο «This Life of Mine with James Corden» στο SiriusXM και θα είναι η πρώτη είσοδος του πολυτάλαντου σταρ στον κόσμο του ραδιοφώνου.

Η σειρά «This Life of Mine» αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2024. Σύμφωνα με το SiriusXM, η εκπομπή «θα περιλαμβάνει συζητήσεις σε βάθος με τους μεγαλύτερους σταρ του κόσμου με θέμα τους ανθρώπους, τα μέρη, τις στιγμές και τις αναμνήσεις που τους έκαναν αυτό που είναι σήμερα» . Με αναφορές στην αγαπημένη μουσική, τις ταινίες, τα βιβλία και τις συμβουλές, η εκπομπή θα επιδιώξει να αφηγηθεί τις άγνωστες ιστορίες γνωστών προσωπικοτήτων, σύμφωνα με το SiriusXM.

Η νέα σειρά του Κόρντεν θα είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές του SiriusXM στην εφαρμογή του δορυφορικού ραδιοφώνου. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν την Τετάρτη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «SiriusXM: Next Generation Industry & Press Preview» για την παρουσίαση της νέας εφαρμογής streaming και του προγράμματος.

Ο Άγγλος ηθοποιός, τραγουδιστής, κωμικός και τηλεοπτικός παρουσιαστής παρουσίαζε για οκτώ σεζόν το «The Late Late Show» στις ΗΠΑ. Με το τέλος της εκπομπής, ο Κόρντεν μετακόμισε επίσης με την οικογένειά του πίσω στη γενέτειρά του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις