Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Τζέρεμι Ρένερ επιστρέφει στα πλατό πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

Ο Τζέρεμι Ρένερ επιστρέφει στα πλατό πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του
Reuters

Ο Τζέρεμι Ρένερ γυρίζει στην ενεργό δράση, έναν χρόνο μετά το ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή. Ο ηθοποιός θα λάβει μέρος στα γυρίσματα της 3ης σεζόν της διάσημης σειράς «Mayor of Kingstown».

Έναν χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του με εκχιονιστικό μηχάνημα, ο Τζέρεμι Ρένερ επιστρέφει στα πλατό για τα γυρίσματα του 3ου κύκλου της δημοφιλέστατης σειράς «Mayor of Kingstown».

Μία από τις συμπρωταγωνίστριές του, η Έμα Λερντ αποκάλυψε την ευχάριστη είδηση με ένα στιγμιότυπο μέσω Ιnstagram Story από τα γυρίσματα.

«Είναι γεγονός. Επιστρέφω με τον αγαπημένο μου τύπο την επόμενη εβδομάδα», έγραψε η Λερντ με τον ηθοποιό να την αναδημοσιεύει.

H ανάρτηση της ηθοποιού:

Σημειώνεται ότι το ατύχημά του την Πρωτοχρονιά του 2023 είχε σοκάρει όλο τον κόσμο. Ο Ρένερ παρασύρθηκε από το εκχιονιστικό του μηχάνημα βάρους 14.000 κιλών, στην προσπάθεια του να ρυμουλκήσει το αυτοκίνητο του ανιψιού του έπειτα από σφοδρή χιονόπτωση στη Νεβάδα.

Βίντεο του ABC News από το ατύχημα του Τζέρεμι Ρένερ:

Στο «Mayor of Kingstown», ο Ρένερ υποδύεται τον Μάικ Μακλούσκι, έναν μεσολαβητή ανάμεσα στις συμμορίες του δρόμου, των φυλακισμένων και των αστυνομικών στην φανταστική πόλη Kingstown του Μίσιγκαν.

Όπως αναφέρει το Entertainment Weekly, το Paramount+ έδωσε το πράσινο φως για ανανέωση της σειράς τον Σεπτέμβριο. Έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2021 έχοντας την υπογραφή του Χιου Ντίλλον και του παραγωγού του «Yellowstone», Τέιλορ Σέρινταν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις