Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και τα ΜΑΤ, προσπάθησε να σταματήσει επεισόδια

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και τα ΜΑΤ, προσπάθησε να σταματήσει επεισόδια

Εν μέσω… πυρών βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής (14.05.2023) ο Βασίλης Μπισμπίκης, όταν μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός – Άρης για την τελευταία αγωνιστική των play off της Super League 1, ξέσπασαν επεισόδια έξω από τη Λεωφόρο.

Παρόλο που ο Παναθηναϊκός είχε χάσει το πρωτάθλημα από την προηγούμενη αγωνιστική, χιλιάδες οπαδοί του γέμισαν τη Λεωφόρο για το τελευταίο ματς, προκειμένου να αποθεώσουν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Βασίλης Μπισμπίκης, η αγάπη του οποίου για τους «πράσινους» είναι γνωστή.

Στο ημίχρονο του αγώνα, άγνωστο πως, ξέσπασαν επεισόδια έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και την αστυνομία. Τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών για να διαλύσουν τον κόσμο.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, που πολύ συχνά παρακολουθεί τα ματς του Παναθηναϊκού από τη Θύρα 13, ήταν εκεί και το βράδυ της Κυριακής, με αποτέλεσμα να βρεθεί εν μέσω επεισοδίων!

Μάλιστα, βίντεο που ανέβηκε στο TikTok, δείχνει τον γνωστό ηθοποιό να μπαίνει στη… μέση για να σταματήσουν τα επεισόδια! 

@qqinq13 #mpismpikis #gate13 #superleague #peaceandlove #panathinaikos #aris #episodia original sound – Stavrhs

 

Ο Βασίλης Μπισμπίκης φαίνεται μπροστά από άνδρα των ΜΑΤ και με τα χέρια ψηλά να προσπαθεί να πει στους οπαδούς που πετούσαν αντικείμενα, να σταματήσουν.

  

Η κίνηση αυτή του ηθοποιού δεν… άρεσε σε εκείνους που έκαναν τα επεισόδια, με αποτέλεσμα ο Βασίλης Μπισμπίκης να τα ακούσει κιόλας!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις