Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι το «Άλλο Μισό» της Δέσποινας Βανδή: Αφιέρωση και «σ’ αγαπώ» στον καθρέφτη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι το «Άλλο Μισό» της Δέσποινας Βανδή: Αφιέρωση και «σ’ αγαπώ» στον καθρέφτη

Καμία διάθεση να μην εκφράζουν τον έρωτά τους δεν έχουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Απόδειξη η νέα αφιέρωση της τραγουδίστριας στον σύντροφό της.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε για άλλη μια φορά στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή κι εκείνη του αφιέρωσε ένα τραγούδι γεμάτο νόημα.

Η τραγουδίστρια αφιέρωσε στον σύντροφό της το τραγούδι «Το Άλλο Μισό», ένα από τα πρώτα της καριέρας της, το οποίο κυκλοφόρησε το 1997!

«Του εαυτού μου το άλλο μισό, εσύ είσαι αυτό» φαίνεται να τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή και την αντίδραση του Βασίλη Μπισμπίκη κατέγραψε θαμώνας του μαγαζιού, ανεβάζοντας το βίντεο στο Tik Tok.

@zoitsasa Έρωτας κεραυνοβόλος #despoinavandi #vasilisbisbikis #enatsigarodiadromi #viral #viralvideo #foryou #fyp #mpesfypgamw #greece #gr #nightout #makeitviral #cyprus πρωτότυπος ήχος – Zoitsas

Την Κυριακή (23.04.2023) ήταν η σειρά της Δέσποινας Βανδή να βρεθεί στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση για να παρακολουθήσει την τελευταία παράσταση του «Έγκλημα και Τιμωρία: Αθήνα», την οποία έχει σκηνοθετήσει ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ήταν η τελευταία παράσταση και στο Instagram, η Στέγη ανέβασε φωτογραφίες από τα καμαρίνια. Πρώτη, αυτή από το καμαρίνι του Βασίλη Μπισμπίκη, με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη να κοιτά τον καθρέφτη, στη δεξιά πάνω αγωνία του οποίου είναι γραμμένη με κραγιόν η λέξη «σ’ αγαπώ».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ONASSIS STEGI (@onassis.stegi)

 

Το αν την έγραψε ή όχι η Δέσποινα Βανδή, το ξέρει μόνο ο Βασίλης Μπισμπίκης…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις