Παρασκευή, 12 Απρ.
25oC Αθήνα

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου γιόρτασε τα γενέθλιά του επί σκηνής – Η έκπληξη της Ελένης Ράντου

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου γιόρτασε τα γενέθλιά του επί σκηνής – Η έκπληξη της Ελένης Ράντου

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου γιόρτασε τα γενέθλιά του επί σκηνής, μετά από έκπληξη που του έκανε η σύζυγός του Ελένη Ράντου, κατά τη διάρκεια της συναυλίας που έκανε στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τα 50 χρόνια παρουσίας του στη δισκογραφία.

Διπλή γιορτή ήταν η χθεσινή συναυλία (21.6.2023) του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στη Θεσσαλονίκη, αφού μαζί του ήταν και όλη η οικογένειά του για να γιορτάσει τα γενέθλιά του, όπως αποκάλυψε η Ελένη Ράντου με μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

«Happy family birthday!!! Oικογενειακά–Συναυλιακά γενέθλια στη Θεσσαλονίκη!», έγραψε η Ελένη Ράντου στη φωτογραφία μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την κόρη τους Νικολέττα. Ο αγαπημένος Έλληνας ροκάς έδωσε μια μεγάλη συναυλία στην Αθήνα και συνεχίζει την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη Ράντου:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Rantou (@eleni_rantou)

Όταν ανέβηκε στη σκηνή, η Ελένη Ράντου έφερε στον σύζυγό της μια μεγάλη τούρτα με αναμμένα κεράκια, η οποία έγραψε «Χρόνια πολλά σε σένα…», μια φράση που προφανώς παραπέμπει στο γνωστό και επιτυχημένο τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις