Lifestyle

O Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για τον θάνατο του πατέρα του: Είναι δύσκολο επειδή είναι πρόσφατο, είμαι ευσυγκίνητος

«Όταν μου έγινε η πρόταση για τους "Δέκα μικρούς Μήτσος" δεν ήταν γραμμένος ο ρόλος», είπε ακόμα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έδωσε μία νέα συνέντευξη με αφορμή την περιοδεία της παράστασης «Υπηρέτη δύο Αφεντάδων» που πρωταγωνιστεί φέτος το καλοκαίρι.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος την Πέμπτη (11.06.2026) στην εκπομπή «Στούντιο 4» και τα είπε όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πρόσφατο θάνατο του πατέρα του. 

«Είναι πολύ φρέσκο… Στις 16 Μαΐου έφυγε ο πατέρας μου. Ήτανε πραγματικά μαγικό το ότι πολύς κόσμος μου συμπαραστάθηκε μέσα απ’ τα social. Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι», είπε αρχικά.

«Ένιωσα την ανάγκη να πω ποιος ήταν ο πατέρας μου γι’ αυτό το μοιράστηκα στα social. Δημοσίως θα ξεφτιλιστώ μου φαίνεται σήμερα… Eντάξει, είναι δύσκολο επειδή είναι πρόσφατο και είμαι λιγάκι ευσυγκίνητος – και θα είμαι για πολύ καιρό φαντάζομαι. Και εσείς είστε άνθρωποι που δεν ντρέπεστε για τα συναισθήματά σας, είτε είναι χαρά, είτε είναι κλάμα… Eίχα αυτή την ανάγκη, δεν ξέρω γιατί. Ήταν σαν να ήθελα να πω σε όλο τον κόσμο “κοιτάξτε τι ωραίο πατέρα είχα”. Του έλεγα “στα ‘κανα καρπούζια, ε;” και μου έλεγε “όχι ρε παιδάκι μου”», εξομολογήθηκε ακόμα ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Παράλληλα, μιλώντας για τη σειρά «Εγκλήματα», ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αναφέρθηκε στη φιλική του σχέση με τους συμπρωταγωνιστές του. 

Επίσης, ο γνωστός αναφέρθηκε και στον ρόλο του κομμωτή στους «Δέκα μικρούς Μήτσους».

«Δεν υπήρχε γραμμένος ρόλος. Στην πρόταση που μου έκανε από το τηλέφωνο ο Λάκης μου είπε “θες να κάνουμε μαζί δέκα μικρούς Μήτσους;”. Mε είχε δει στο θέατρο σε μία παράσταση στο Παλιό Πανεπιστήμιο στην Πλάκα, όπου ήταν η “Λοκαντιέρα”. Και είχε έρθει, είχε δει την παράσταση. Και μετά με είδε στο “Μόλις χώρισα”, που είχε γίνει χαμός», αποκάλυψε για τη συνεργασία του με τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Και πάω… Πήγα και ούτε καν ρώτησα τι, πώς. Πήγα τη μέρα του γυρίσματος! Λέω “θα μου δώσετε το κείμενο, το σενάριο;” “Όχι, κάτσε, τώρα θα το γράψουμε”. Λέω, “πότε, τώρα;” Εκεί πέρα συνειδητοποίησα τον τρόπο δουλειάς του Λάκη. Ήτανε μοναδικός. Έγραφε εκείνη τη στιγμή, περιμέναμε να πάρουμε το κείμενο, να προλάβουμε να το διαβάσουμε, δηλαδή κάναμε πρόβα και καθώς κάναμε πρόβα μαθαίναμε τα λόγια. Την ώρα που τα λέγαμε στο σετ. Ήταν συνταρακτικό», πρόσθεσε.

«Για όλους μας ήταν αγχωτικό, αλλά και πάλι όμως ήτανε και λυτρωτικό γιατί είχε αδρεναλίνη. Σκέψου τώρα ότι πηγαίναμε το το πρωί μπορεί να κάναμε γύρισμα, να σταματούσαμε, γιατί έπρεπε να γυρίσω Αθήνα, ήταν στα Σπάτα. Να κάνω θέατρο παράσταση και μετά 12:00 η ώρα το βράδυ πάλι γύρισμα μέχρι τις 6:00 το πρωί. Γιατί ήταν τότε που έπρεπε να παιχτεί πολύ γρήγορα, ήταν κάθε βδομάδα. Δεν ήταν μύθος ότι ξενυχτάγαμε, ήταν πραγματικότητα», παραδέχτηκε στη συνέχεια ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

«Ήταν μεγάλη χαρά που ζούσαμε αυτό το πράγμα, γιατί γελάγαμε πάρα πολύ. Ο Λάκης ήτανε φανταστικός γιατί είχε ένα νέο παιδί δίπλα του και μου φέρθηκε και μου φερότανε από τότε μέχρι και σήμερα που μιλάμε σαν να ‘χουμε τελειώσει μαζί τη σχολή. Με ένα σεβασμό και με μία εκτίμηση δηλαδή. Μου επέτρεπε να αυτοσχεδιάζω και ήταν τρελός από χαρά. Γιατί γινόταν κάτι μαγικό», ανέφερε στη συνέχεια για τον Λάκη Λαζόπουλο και τη συμμετοχή του στους «Δέκα μικρούς Μήτσους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα