Τρίτη, 16 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ο Χάρης Ρώμας πενθεί τον θάνατο στενού συνεργάτη του – «Είναι τελικά μικρή η αιωνιότητα»

Ο Χάρης Ρώμας πενθεί τον θάνατο στενού συνεργάτη του – «Είναι τελικά μικρή η αιωνιότητα»
Φωτογραφία: NDP Photos

Με στίχους από ένα ποίημα, αποχαιρέτησε ο Χάρης Ρώμας έναν στενό συνεργάτη του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Ο Χάρης Ρώμας, που τα τελευταία χρόνια αποτελεί ενεργό μέλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στον Δήμο Χαλανδρίου, προχώρησε μέσω Instagram σε ένα συγκινητικό «αντίο» σε ένα μέλος της παράταξής του «Χαλάνδρι Στο Φως», το οποίο έχασε τη μάχη για τη ζωή νικημένο από τον καρκίνο.

«Και το να του θανάτου. Με ποιες προθέσεις φεύγει ένας άνθρωπος; Με πόσα «να» και πόσα «θα» που ψιθυρίζει ο θάνατος σβήνει ασυλλόγιστα μια ολόκληρη ζωή; Είναι τελικά μικρή η αιωνιότητα!

Με αυτούς τους στοίχους του Αντώνη Φωστιέρη αποχαιρετούμε έναν νέο άνδρα, τον Χάρη Χατζηγεωργίου που απεβίωσε μετά από πάλη με την επάρατο ασθένεια ,συμμετέχοντας όπως μπορούμε στην τεράστια οδύνη των οικείων του», γράφει ο Χάρης Ρώμας.

«Η σκέψη μας είναι κοντά τους και ιδιαίτερα κοντά στη σπουδαία φίλη μας, την μητέρα του. Η γυναίκα αυτή ήταν πάντα ένας από τους φωτεινούς φάρους του Χαλανδρίου από όποιον θεσμικό ρόλο και αν προσέφερε στα κοινά και επιπλέον προσέφερε ανυπολόγιστη ψυχική στήριξη στην παράταξη μας και σε εμένα προσωπικά».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Χαλάνδρι στο Φως – Haris Romas (@harisromas)

«Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για αυτή την δοκιμασία που της επεφύλασσε η ζωή», καταλήγει ο Χάρης Ρώμας στη συγκινητική του ανάρτηση στο Instagram.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις