Δευτέρα, 4 Μαρ.
11oC Αθήνα

Ο Ζακ Έφρον αποκάλυψε ότι έπεσε σε κατάθλιψη στην προετοιμασία του για το «Baywatch»

Ο Ζακ Έφρον αποκάλυψε ότι έπεσε σε κατάθλιψη στην προετοιμασία του για το «Baywatch»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Απλά δεν ένιωθα ζωντανός» δήλωσε ο πασίγνωστος ηθοποιός, Ζακ Έφρον, αποκαλύπτοντας ότι «έπεσε σε πολύ βαριά κατάθλιψη» ενώ έκανε προπονήσεις για την ταινία «Baywatch» του 2017.

Ο Ζακ Έφρον πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Ντουέιν Τζόνσον στο «Baywatch», μια ταινία βασισμένη στην ομότιτλη σειρά του 1989.

Σε νέα συνέντευξή του στο περιοδικό «Men’s Health» ο Έφρον περιέγραψε την προετοιμασία στην οποία υποβλήθηκε για να αποκτήσει μύες για την ταινία, σημειώνοντας ότι περιελάμβανε λήψη διουρητικών και υπερβολική προπόνηση.

«Αυτή η εμφάνιση στο «Baywatch», δεν ξέρω αν είναι πραγματικά εφικτό να διατηρηθεί. Απλώς υπάρχει πολύ λίγο νερό στο δέρμα. Είναι σαν ψεύτικο, φαίνεται CGI (εικόνα που έχει παραχθεί από υπολογιστή) παραδέχτηκε ο ηθοποιός.

«Προτιμώ πολύ να έχω επιπλέον, ξέρετε, 2-3% σωματικό λίπος» πρόσθεσε.

Ενώ διευκρίνισε ότι δεν θέλει να ακουστεί ότι παραπονιέται, ο Ζακ Έφρον είπε ότι θέλει να ενημερώσει όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το «σώμα του Baywatch» για τις καταστροφικές συνέπειες που είχε η προπόνηση στην υγεία του.

«Άρχισα να έχω αϋπνία» εξήγησε. «Και έπεσα σε μια πολύ βαριά κατάθλιψη, για πολύ καιρό. Κάτι από αυτή την εμπειρία με εξάντλησε» τόνισε. «Απλά δεν ένιωθα ζωντανός» σημείωσε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις